A avut o cariera de succes, insa si o drama ascunsa! Uite de ce Benone Sinulescu nu a putut sa aiba copii!

Publicat: 01/04/2014 | 16:47

Chiar daca in mai va sarbatori 60 de ani de cariera, Benone Sinulescu ascunde si o mare durere. Artistul nu a putut sa aiba niciodata copii, chiar daca si-a dorit foarte mult.

Pe 24 mai, Benone Sinulescu va implini 77 de ani, iar cu doua zile inainte va serba implinirea a 60 de ani de cand a urcat pe scena. Cu toate acestea, faptul ca sotia nu a putut sa tina o sarcina pana la capat a reprezentat o mare dezamagire.

Benone Sinulescu va serba, in mai, 60 de ani de cariera
Benone Sinulescu va serba, in mai, 60 de ani de cariera

„Am fost singur la parinti si mama mea isi dorea un nepotel, dar sotia mea nu putea tine sarcinile mai mult de cinci luni. Am fost la toti doctorii din tara si prin Israel, am umblat ca nebunul sa avem un copil. Ultima sarcina din cele cinci a fost extrauterina si, daca nu ma aflam in Bucuresti, nevasta-mea nu mai traia.”, a povestit cantaretul pentru Ziarul Ring.

Benone Sinulescu lucreaza la patru proiecte importante
Benone Sinulescu lucreaza la patru proiecte importante

Chiar daca isi dorea foarte mult sa aiba nepoti, mama lui nea Beni l-a ajutat sa inteleaga ca sunt lucruri in viata pe care Dumnezeu i le-a trimis pentru a compensa lipsa unui urmas. “Atunci mama m-a consolat: ‘Beni, Dumnezeu nu-ti da totul, ceva iti ia! Ti-a dat lucrul asta, dar ti-a luat altele, asa ca nu te mai consuma!’. Ne-am gandit sa infiem un copil, apoi am decis ca mai bine sa ne apropiem un nepot. Imi dau tarcoale mai multi nepoti, dar am pus deja ochii pe unul!”, a mai declarat Benone Sinulescu.

Are proiecte importante de finalizat

Chiar daca are o varsta destul de inaintata, Benone Sinulescu nu are de gand sa renunte la cariera, ba mai mult, lucreaza poate mai cu verva decat in tinerete. Are de finalizat patru proiecte importante.

Statul ii va asigura lui Benone Sinulescu un loc de veci si onoruri militare
Statul ii va asigura lui Benone Sinulescu un loc de veci si onoruri militare

„La Sala Palatului, voi lansa un album de muzica de petrecere alaturi de Orchestra «Lautarii», de la Chisinau, si de Nicolae Botgros. Mai pregatesc un altul de muzica usoara si de romante, un colaj de slagare vechi, tot la Chisinau. Apoi am planificat sa lansez in decembrie un disc cu usoara tenta folclorica, inspirat din opera lui Eminescu. Al patrulea album este o surpriza absoluta”, a explicat interpretul.

Primeste loc de veci de la stat

In atatia ani de cariera, Benone Sinulescu a fost decorat de trei ori de stat, pentru merite artistice deosebite: in 1967, 2002 si 2004. De asemenea, artistul are asigurate locul de veci si onorurile militare.

____

CITESTE SI:

Irina Loghin a ascuns secretul asta peste 40 de ani! Cine este de fapt sotul ei si ce servicii ii oferea gratis cantaretei!

Benone Sinulescu face o declaratie socanta! „Vreau sa traiesc, nu sa mor!”

_____

„Am o decoratie inalta care imi da dreptul la un loc de veci si nici macar pe acela nu m-am dus sa-l iau, pentru ca mi-e frica de moarte… Asa ca n-avem mormant nici eu, nici sotia si nici nu vreau sa cumpar. Stau linistit, ca statul imi asigura locul de veci”, a marturisit artistul pentru Ziarul Ring.

R.O.

Citește și...