A călcat strâmb, în prezent este tranşantă când vine vorba despre infidelitate! Bianca Drăguşanu: ” Mai crunt decât înşelatul este…”

Publicat: 18/01/2018 | 13:50

Bianca Drăguşanu nu este străină despre subiectul "infidelitate". De altfel, o ţară întreagă ştie că principala cauză a divorţului de Victor Slav este o aventură cu un bărbat cunoscut din showbiz-ul mioritic. Astăzi, prezentatoarea TV a făcut afirmaţii destul de acide la adresa celor care înşală şi nu i-a iertat, în special, pe cei care ascund o aventură.

Bianca Drăguşanu i-a numit pe cei care nu-şi asumă atunci când calcă strâmb „laşi”. Ea a vorbit despre infidelitate, pornind de la un articol pe care l-a citit recent şi care are titlul: „Dacă îmi ascunzi că mă înşeli, îmi iei dreptul de a alege ce e mai bine pentru mine”.

„Voiam să vă spun că am citit un articol despre înşelat, cu un titlu sugestiv: «Dacă îmi ascunzi că mă înşeli, îmi iei dreptul de a alege ce e mai bine pentru mine». Auzim zilnic despre oameni care trec peste infidelitate. Toţi avem prieteni care nu au călcat strâmb niciodată, că a fost ceva pasager, ambiguu. Orice acţiune cu conotaţie intimă cu altă persoană în afară de iubi se numeşte înşelat. Nu poţi să pui iubirea pe «hold»  când dai mesaj altcuiva, te duci la cafea, flirtezi, te pupi sau chiar mai rău. Asta înseamnă să fii neasumat, ca să nu zic laş. Apoi să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic. Asta e înşelat clar.

În articolul asta, psihologii erau împărţiţi în două tabere. Unii spun că, dacă ai intenţia să te întorci la partener, să nu îi spui niciodată, ca să îl scuteşti de durere. Ceilalţi zic să îi mărturiseşti, să îţi asumi şi să îi dai ocazia să aleagă ce vrea să facă în continuare, să înţeleagă de ce s-a ajuns aici, să decidă dacă vrea şi mai ales dacă poate să meargă mai departe cu tine!

 Mai crunt decât înşelatul în sine e ascunderea lui. Atunci calci în picioare persoană de lângă tine, îţi iei puterea de a decide ce e mai bine pentru viata lui iubi. Psihologii spun că nu există un rău mai mare, dacă îl iubeşti, decât să îl laşi să se zbată în dubiu”, a declarat Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”.

După ce s-a împăcat cu soţul ei, Bianca Drăguşanu a devenit mămică. Fiica ei cu Victor Slav se numeşte Sofia Natalia.

Citește și...