A confundat copiii orfani cu clientii barurilor! Costumatia Andreei Balan la un eveniment caritabil intrece limita bunului simt

Publicat: 19/12/2013 | 19:27

Aflata la un eveniment caritabil cu un public format din copii cu varste intre trei si 13 ani, Andreea Balan a urcat pe scena intr-o tinuta mai mult decat provocatoare: mai exact, in boxeri si sutien, cu cizme peste genunchi. 

A vrut sa faca o fapta buna, insa, fara sa isi dea seama, a ajuns sa “comita” o gafa de proportii.

Andreea Balan

Saptamana trecuta, Andreea Balan a fost rugata sa cante gratis pentru cateva zeci de copii de la un orfelinat. Artista a acceptat bucuroasa, iar miercuri seara, ea si-a facut aparitia intr-un mall din Capitala, acolo unde era asteptata de peste 100 de copii, cu varste cuprinse intre trei si 13 ani.

Andreea a urcat pe scena unui eveniment caritabil in haine extrem de sumare
Andreea a urcat pe scena unui eveniment caritabil in haine extrem de sumare

Toti au ramas inlemniti atunci cand Andreea a urcat pe scena imbracata extrem de sumar. Mai exact, intr-o pereche de boxeri, sutien si cizme pana la genunchi. Mare le-a fost surprinderea supraveghetoarelor de la sorfelinat, atunci cand artista si cele trei dansatoare au inceput sa isi unduiasca lasciv trupul. In spatiul special amenajat se adunasera si cativa adulti cu copii in brate, vizitatori ai centrului comercial.

Copiii de la orfelinat au ramas cu gura cascata atunci cand au vazut-o pe artista dansand
Copiii de la orfelinat au ramas cu gura cascata atunci cand au vazut-o pe artista dansand

Atunci cand au vazut-o pe Andreea, insa, au preferat sa paraseasca imediat incinta mall-ului. La un moment dat, Andreea era privita de aproape de toti copiii, iar cei mai mari, ajunsi la varsta de 13 ani, au inceput sa o mangaie pe blondina pe picioare. Altii, mai curiosi din fire, nu si-au putut lua ochii de la cele trei dansatoare ale artistei. In ciuda spectacolului cam nepotrivit oferit de Andreea, copiii s-au bucurat enorm de faptul ca au putut dansa cu Claudia Patrascanu, trupa Alb si Nrgru, dar si cu Anda Adam. 

Copiii nu si-au putut lua ochii de la dansatoarele Andreei
Copiii nu si-au putut lua ochii de la dansatoarele Andreei

De asemenea, prichindeii au plecat de acolo extrem de fericiti, dar si obositi dupa atata dans si buna dispozitie. Unii dintre ei nu s-au dezlipit nici o secunda de cadourile primite de la oameni cu suflet mare, care au dorit sa le ofere micutilor o mica bucurie.

 

F.B

Citește și...