A copiat sinuciderea macabra! De unde s-a inspirat de fapt soferul kamikaze de pe DN1

Publicat: 02/10/2014 | 00:05

Tragedia care a socat o tara intreaga - accidentul rutier cumplit provocat de un bucurestean care suferea din dragoste, in care au murit el si inca cinci oameni nevinovati - este copia la indigo a unui alt accident care a indoliat Anglia.

Gestul facut de George Dumitru, bucuresteanul care a decis sa se sinucida provocand un accident de masina in care au mai murit cinci oameni, printre care si doi copii, a indoliat o tara intreaga. 

George si-a planuit moartea pas cu pas

Cine l-a cunoscut pe George nu s-ar fi gandit niciodata ca acesta ar putea fi capabil de un asemenea gest, desi era evident cat de mult suferea dupa fosta lui iubita.

Mesajul lui de adio a fost semnalul care i-a facut pe toti sa se agite si sa incerce sa-l opreasca. Din pacate, insa, nimeni nu a mai putut sa-l impiedice sa provoace aceasta tragedie. S-a urcat in masina, a pus pe bancheta toate pozele cu femeia pe care a iubit-o cel mai mult pe aceasta lume, si a plecat pe drumul mortii… 

George Dumitru, sofer sinucigas

Coincidenta sinistra, la mii de kilometri departare

Cu farurile stinse, George a plecat pe DN1 si, in apropiere de Campina, pe cand avea 180 de kilometri la ora, a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina care circula regulamentar. Sinucigasul si cei cinci pasageri din masina nu au mai avut nicio sansa.

George alaturi de iubita sa
George alaturi de iubita sa

Un accident similar a avut loc intr-un orasel din comitatul Devon (Anglia). Nu e clar daca totul e o simpla coincidenta, cu atat mai mult cu cat se stie ca multi sinucigasi se inspira in actele lor din „experientele” macabre ale semenilor sai.

Taximetristul Wojciechowski a provocat un accident in care au mai murit trei persoane
Taximetristul Wojciechowski a provocat un accident in care au mai murit trei persoane

Un taximetrist pe nume Marek Wojiechowski si-a decis sa se sinucida dupa ce sotia l-a parasit, provocand un adevarat carnagiu. El a lasat in spate o scrisoare intinsa pe patru pagini, dupa care s-a urcat la volanul masinii sale,  s-a plimbat timp de 39 de minute pe o singura strada, si a luat o decizie care a socat o tara intreaga.

Asa aratau masinile implicate in accident

El a intrat pe contrasens, in masina in care se afla o familie de irlandezi. Mai exact o mamica insarcinata, cu baietelul de un an jumatate langa ea, si sotul, care conducea. Femeia a fost singura supravietuitoare a accidentului provocat de taximetristul care i-a spulberat in momentul impactului.

Oisin avea un an si jumatate
Oisin avea un an si jumatate

Cu doar cateva minute inainte de impact, sotia a citit scrisoarea de adio si a alertat politia. A fost insa prea tarziu, exact ca in cazul lui George Dumitru, care a deschis telefonul inainte de impact, cand a fost apelat de una dintre prietenele lui cele mai bune, fara sa sufle insa un cuvant.

Elber Twomey a fost singura supravietuitoare a accidentului. Sotul si cei doi copii au murit
Elber Twomey a fost singura supravietuitoare a accidentului. Sotul si cei doi copii au murit

Citeste si Anunt de ULTIMA ORA despre soferul-sinucigas care a omorat 5 oameni pe DN1! Rudele sunt in stare de soc

Lacrimi, zeci de coroane si o liniste de mormant! Rudele si prietenii si-au luat “adio” de la soferul sinucigas
(M.A.)
 

Citește și...