A crezut ca da buf-ul insa este aproape de faliment. Lui Dorin Cocos nu-i merg deloc afacerile din Dubai

Publicat: 25/04/2015 | 00:10

Proaspat intors din arest, Dorin Cocos primeste inca o veste proasta. Restaurantul pe care il detine in Dubai este aproape de faliment. Nici macar romancele nu il frecventeaza, iar arabii nici nu il au in harta localurilor de iesit.

 Asa cum ii sade bine oricarui investitor de top, Dorin Cocos si-a deschis in urma cu cativa ani un restaurant intr-o zona selecta a Dubai-ului. Desi a investit o gramada de bani, afacerea este pe butuci.

 

Acesta se zvoneste a fi restaurantul lui Dorin Cocos
Acesta se zvoneste a fi restaurantul lui Dorin Cocos

Afacerea este aproape de faliment

Proaspat intors din arest, Dorin Cocos a primit o veste destul de neplacuta. Se pare ca restaurantul pe care il detine in Emiratele Arabe este aproape de faliment. Desi localul este bine pozitionat, cu vedere la mare si mai ales in cel mai select cartier din Dubai, acest lucru nu i-a adus succesul. Conform surselor noastre, se pare ca atat din punct de vedere stilistic, cat si al confortului si al serviciilor, restaurantul „Decebal”, caci asa se numeste, nu este nici macar pe placut turistilor.

 

Desi este amplasat intr-o zona selecta, restaurantul duce lipsa de clienti
Desi este amplasat intr-o zona selecta, restaurantul duce lipsa de clienti

CITESTE SI:

E singura femeie in fata careia nu se da deloc „cocoş”! Cum arata acum cea care a inlocuit-o pe Udrea in patul lui Dorin Cocoş!

Dorin Cocos a sarit-o si pe Udrea si pe actuala sotie! I-a lasat mamei fiului sau 50 de milioane de euro

 

dorin cocos

Arabii ocolesc restaurantul

Localnicii sustin ca restaurantul nu a avut succes prea mare nici macar la deschidere. Desi se astepta ca macar romancele mutate in Emirate sa vina sa deguste din preparatele traditionale, acest lucru nu s-a intamplat. Se pare ca cele din urma frecventeaza doar localuri mult mai populate de bastinasi.

 

Denisa Macovei

Citește și...