A dat ALL IN ca la POKER! Ce vedeta de la noi a „spart” 100.000 de euro pentru asa ceva!

Publicat: 21/07/2014 | 00:49
A dat ALL IN ca la POKER! Ce vedeta de la noi a „spart” 100.000 de euro pentru asa ceva!

Raluca Tanase, jumatatea blonda a trupei Bambi, este mai fericita ca niciodata. Vedeta s-a mutat de curand in casa noua, o mandrete de vila de langa Bucuresti, pentru care a scos din buzunar peste 100.000 de euro.

Fetele de la Bambi au intrat in lumea mondena inca din copilarie si sunt probabil, unele dintre cele mai iubite soliste din tara. Le merge foarte bine pe plan profesional, au concerte pe banda rulanta, asa ca isi permit sa puna si ceva bani de-o parte, pentru a-si realiza visele.

raluca si denisa bambi

De curand, Raluca, jumatatea blonda a trupei, si-a indeplinit cea mai mare dorinta a sa, aceea de a-si cumpara o casa. „M-am mutat de curand in casa noua. Este foarte aproape de Bucuresti si este facuta exclusiv din fonduri proprii. Este micul meu cuib de burlacita, sunt foarte fericita ca mi-am indeplinit acest vis”, a declarat Raluca pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI

Raluca de la Bambi o ia pe urmele Sylviei! Si-a supt burta pentru o poză reusită, dar kilogramele in plus nu s-au făcut invizibile

Cu cine se marita Raluca de la Bambi? Afla unde vrea sa-si petreaca noaptea nuntii!

Raluca (Bambi) a rupt logodna cu iubitul ei, dupa o cerere de vis in Las Vegas. In loc sa ajunga la altar, si-au spus „Adio!”

Isi asteapta printul calare pe cal alb

raluca bambi

Raluca este o fata de moda veche si nu isi face un iubit doar de dragul de a nu fi singura. A avut doar relatii de durata iar acum spera ca urmatorul barbat din viata sa va fi si cel cu care va ramane pana la adanci batraneti. „Sunt singura si ma bucur de asta. Nu am un iubit si nici nu disper, nu caut. Imi astept jumatatea. Vreau un copil, un baietel, dar eu sunt de moda veche. Baietelul trebuie sa vina intr-o familie, intr-o casnicie, dupa cununia religioasa”, ne-a mai spus frumoasa blonda.

Bambi

F. Coman

Citește și...