A dat cartile pe FATA! Ce spune Daniela Crudu despre noul barbat din viata ei!

Publicat: 07/11/2014 | 21:20

Daniela Crudu s-a despartit de Nila, iar acum isi traieste viata din plin. Bruneta spera sa isi gaseasca fericirea in bratele altui barbat, cat mai curand.

Chiar daca nu au inca o relatie de iubire, ci doar una de prietenie, bruneta dă de înţeles că nimic nu este imposibil. Acesta o ajută să facă sport, iar Daniela a acceptat să vobească despre relaţia dintre ei.

Daniela Crudu

„Este un prieten cu mine, şi dacă un băiat este frumos şi este singur, mă pup pe buze cu el. El este ceva special. Îl cunosc de mai mult timp şi normal că mi-am dorit să mă antrezene el, pentru că eu sunt obsedată de spoert, merg la sală de patru ori pe săptămână. E normal să te placi, dar tu trebuie să decizi ca fată, până la un anumit moment, până unde vrei să mergi. Dar mă ajută şi pur şi simplu ne distrăm împreună, ieşim la club împreună,” a mărturisit Daniela Crudu, la o emisiune tv.

Citeste si

Imaginile durerii totale! Daniela Crudu nu se poate opri din plans, dupa ce a aflat ca Nila o insela cu o prietena

Prima reactie a lui Mihai Costea, dupa despartirea de Daniela Crudu!

Daniela Crudu

Curtata de cumnatul lui Pepe!

De cand a ramas singura, Daniela are o multime de admiratori, iar printre cei care o curteaza insistent este Bombo, cumnatul lui Pepe. Fratele Ralucai Pastrama pare sa o placa sincer pe bruneta, iar gesturile galante ale acestuia par sa nu o lase indiferenta pe asistenta TV. Chiar daca inca nu formeaza un cuplu, cei doi incearca sa se cunoasca mai bine.

L.L

Citește și...