A depasit CUMPANA! Primele declaratii ale lui Ion Dichiseanu, dupa operatia suferita! Vezi ce spune despre fosta lui sotie!

Publicat: 27/08/2014 | 18:32
A depasit CUMPANA! Primele declaratii ale lui Ion Dichiseanu, dupa operatia suferita! Vezi ce spune despre fosta lui sotie!

In urma cu trei saptamani, Ion Dichiseanu a avut un accident casnic in urma caruia s-a ales cu o fractura de sold, actorul fiint operat de urgenta.

Ion Dichiseanu a vorbit pentru prima oara dupa operatia suferita in urma cu trei saptamani, in cadrul emisiunii „Traieste-ti vara”, de la Pro TV.

Dichiseanu

„Au fost dureri mari, din cauza soldului. A fost incredibil de dureros. Acum sunt normal, asa cum trebuie sa fiu, nu mai merg cu un cadru. M-a operat un doctor pe care il cheama Marius Moga. M-au vizitat colegele mele, la spital. M-au sunat si multe fete. M-a sunat si fosta sotie, de ce sa nu recunosc. Ieri a fost ziua Simonei si ii doresc La multi ani!, pe aceasta cale. Am ramas in relatii excelente. Am in plan ca pe viitor sa scriu o carte”, a declarat Ion Dichiseanu la „Traieste-ti vara”

Citeste si

Primele imagini cu noua iubita a lui Ion Dichiseanu! Cum arata partenera blonda a actorului, aleasa, pe modelul… fostei sotii!

Dupa un chef de-o seara, Ion Dichiseanu a continuat acasa paranghelia cu vin varsat, la bidon

A renuntat la fumat

Imediat dupa operatia suferita, medicii i-au interzis maestrului sa se mai apropie de tutun pentru o perioada de cel putin doua saptamani. Si, desi nu i-a picat deloc bine, s-a conformat: „Nicotina impiedica vindecarea si n-a avut voie sa fumeze, atunci imediat dupa interventie. A rezistat eroic 20 de zile, sunt mandra de el. Dupa aceea s-a apucat din nou, dar a rezistat o perioada si sunt multumita”, ne-a mai spus Ioana Dichiseanu.

L.L

Citește și...