A ”divorţat” în vară de Cici de la Sistem, iar acum… Horoscopista de la ”Neatza” a dansat pe mese cu iubitul pilot până la 6 dimineaţa!

Publicat: 29/11/2017 | 00:00

Horoscopista de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", Amalia Ştefania, a trecut foarte repede peste despărţirea de politicianul Cici, din luna august a acestui an, (VEZI AICI mai multe detalii), vedeta îndrăgostindu-se nebuneşte de un pilot, cu care ar avea o relaţie din primăvară, când încă era căsătorită cu Ciprian Rogojan, potrivit Ciao.ro.

Amalia pluteşte din nou pe aripile dragostei şi pe bună dreptate o înţelegem, având în vedere că Andrei Andu e un pilot foarte arătos şi numai bun de iubit.  De când şi-au asumat relaţia, sunt peste tot împreună, vedeta postează des fotografii de pe la spectacole aeriene, la care Andrei, actualul iubit realizează scheme pe cer cu avionul. (Vezi galeria foto) Deşi este o mămică responsabilă şi se dedică întru totul fiului ei, pe care îl are cu fostul soţ, Amalia nu îşi neglijează nici noul iubit  şi profită din plin de timpul petrecut în compania lui.

Se pare că tânărul i-a insuflat gustul distracţiei, CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a aflat că weekendul trecut bruneta şi-a făcut de cap într-un club din Capitală până la şase dimineaţa. Potrivit surselor noastre, cei doi iubiţi nu numai că au fost nedespărţiţi toată noaptea, dar s-au simţit şi foarte bine, au băut şi au făcut un show incendiar cu mişcările lor de dans pe mesele din club, lucru de care nu a avut parte cu fostul ei soţ, care aborda un stil total diferit faţă de actualul iubit. Cei doi porumbei nu se află la prima distracţie. În urmă cu mai bine de o săptămână, au mai avut o noapte albă, plină de distracţie şi voie bună, sau cel puţin aşa ne arată fotografiile care au apărut pe reţelele de socializare.

Amalia şi Cici, custodie comună

Chiar dacă relaţia celor doi foşti soţi nu a funcţionat, Amalia şi Cici s-au înţeles de minune în privinţa fiului lor, care se bucură de compania şi atenţia ambilor părinţi, custodia fiind comună. Artistul  îşi vizitează mereu copilul şi îl plimbă, l-a luat chiar şi la concertul pe care l-a avut la Sala Palatului cu 2 Vibes Symphony, împreună cu Laura Bretan, potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare. (CITEŞTE ŞI: Horoscopista Amalia şi-a refăcut viaţa după despărţirea de Cici (ex-Sistem). Cu cine se iubeşte acum)

Cici, trei divorţuri la activ

Cici se află deja la a treia relaţie eşuată. Fostul component al trupei Sistem, în prezent politician, are trei divorţuri la activ, iar cu Amalia n-a ajuns la altar, deşi tânăra este singura care l-a făcut tătic. Cici a îmbrăcat prima dată costumul de ginere în 2008, când s-a căsătorit cu una dintre coregrafele de la „Dansez pentru tine” (PRO TV), Georgiana Căiţă, sau Căprioara, cum îi spuneau colegii. 

După trei ani de la nuntă, aceştia au divorţat la tribunal. La scurt timp, Cici şi-a refăcut viaţa cu Ioana, fiica fostului ministru al economiei din guvernul Boc, Ion Ariton. Cea de-a doua căsnicie a lui Cici a rezistat şi mai puţin, astfel că după un an şi jumătate de la nuntă, politicianul a trecut pe la notar.

Ultima lui parteneră, Amalia Ştefan, sub numele de scenă Saya, a cântat cu trupa Naguale. La 17 ani, a fost chitaristă în trupa Blaxy Girls, apoi a fost vocalistă şi textieră a proiectului Kazibo şi prezenta horoscopul la “Neatza cu Răzvan şi Dani”. (NU RATA, AICI: Amalia, horoscopista de la ”Neatza”, renunţă la tot ce-i aminteşte de fostul soţ! Bruneta a făcut anunţul: ”O vând cu 3.000 de lei”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

CASSANDRA UNGUREANU

Citește și...