A divortat, s-a reindragostit si acum urmeaza sa… Vezi ce planuri si-a facut Diana Dumitrescu si cum vede viata la 30 de ani

Publicat: 22/03/2014 | 00:57

Desi poate parea ca, in ultima vreme, nu stie ce isi doreste, Diana Dumitrescu este ferma atunci cand vine vorba de cariera. Actrita este implicata in tot soiul de proiecte profesionale, insa nu simte ca este pregatita mai mult in cea personala.

Diana Dumitrescu a ajuns astazi o actrita talentata, primind roluri si in diverse proiecte de teatru. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca blonda a debutat ca fotomodel si ca mama sa a fost cea care a sprijinit-o in cariera artistica.

De cand a inceput sa joace si in piese de teatru, blonda se gandeste doar la cariera profesionala
De cand a inceput sa joace si in piese de teatru, blonda se gandeste doar la cariera profesionala

Tatal ar fi vrut sa o vada avocat

Actrita a facut cunostinta cu scena mai intai in calitate de model, la varsta de 15 ani. Originara din Constanta, Diana a debutat mai intai ca model, apoi ca prezentatoare TV, iar spre final a devenit actrita. In tot acest timp a primit suportul parintilor, insa mai mult din partea mamei. Tatal si-ar fi dorit pentru ea o meserie mult mai banoasa, cea de avocat.

Diana nu este la prima aparitie pe podium
Diana nu este la prima aparitie pe podium

„Cred ca ultima oara am urcat pe scena ca model la 23 de ani cand am prezentat o colectie de rochii de mirese. Cred ca 23 de ani, sunt vreo sapte ani de atunci. Eu am facut primul curs de modele cand au inceput scolile de modeling sa apara pe la noi la 15 ani si de atuncea am facut modeling. Adica am intrat intr-o echipa, nu erau foarte multe fete pe atunci, nu era concurenta atat de mare si eram o echipa care mergea cam peste tot. Gasca veche cum se zice. Mi-a placut, dar nu-mi imaginam ca o sa fac o cariera. Adica n-am fost genul cum sunt modele profesioniste, care au plecat in strainatate si au lucrat si au facut book-uri. Nu, n-am fost asa pentru ca imi vedeam de scoala. Ma interesa mai mult scoala decat modelling-ul. Mama mea m-a sustinut foarte mult in actorie si tata in televiziune pentru ca eu am lucrat in televiziune pana sa intru la facultate si dupa facultate. Tata si-ar fi dorit foarte mult sa fiu avocat, dar niciodata nu mi-a placut. Adica nu e ceva la care eu as fi putut sa ma pricep”, ne-a declarat Diana inainte de a se pregati pentru a defila intr-un scop nobil la evenimentul organizat de Hospice Casa Sperantei.

Atunci cand sunt impreuna, fericirea se poate citi cu usurinta pe chipurile Dianei si a lui Dan
Atunci cand sunt impreuna, fericirea se poate citi cu usurinta pe chipurile Dianei si a lui Dan

Nu simte ca isi doreste inca un copil

In ciuda faptului ca stie precis ce vrea sa faca in cariera, Diana este total confunza atunci cand vine vorba de familie. Poate si pentru ca este implicata in tot soiul de proiecte nu-i permite sa se gandeasca la un copil, insa dupa cum singura declara, nu se vede mamica intr-un viitor prea apropiat.  „Sunt cumva asa. Inca incerc sa-mi dau seama ce vreau. Stii, fiecare are cate un scop in viata, vrea sa atinga ceva. Ca vrea sa fie actrita, ca vrea sa fie vedeta, ca-s doua lucruri diferite sa ne intelegem, vrea sa fie nu stiu ce, fiecare isi pune ceva in cap. Eu acum sunt in punctul in care nu stiu exact ce mai vreau si atunci trebuie sa descopar chestia asta„, a mai spus Dumitrescu.

CITESTE SI:

Diana Dumitrescu rupe tacerea dupa divort: „Eu si Ducu suntem…” Declaratiile despre barbatii din viata ei te vor uimi!

Diana Dumitrescu s-a pus pe pictat! Vezi aici la ce preturi de vand cutiile de bijuterii pe care le face chiar ea!

Sunt cumva asa. Incerc sa-mi dau seama ce vreau. (Diana Dumitrescu)

Denisa Macovei