A dormit in sac la Los Angeles ca sa-si implineasca visul. Povestea de succes a unei romance care a ajuns la Hollywood

Publicat: 26/03/2015 | 12:14
A dormit in sac la Los Angeles ca sa-si implineasca visul. Povestea de succes a unei romance care a ajuns la Hollywood

Are 32 de ani si traieste visul american pentru care a muncit si pe care si l-a cladit caramida cu caramida, inca de acum cinci ani. Locuieste in L.A. si a lucrat cu nume mari de la Hollywood, castiga bani frumosi, si inca nu a uitat inceputul anevoios.

Un moment de nemultumire si de incertitudine a insemnat schimbarea destinului pentru Gabriela Ilioiu (32 de ani), o tanara care terminase studiile Universitatii Media PRO si care a lucrat pentru cateva emisiuni ale trustului. Cand a auzit ca doi prieteni si colegi de-ai ei au hotarat sa ia drumul Statelor Unite, fara sa cunoasca pe nimeni acolo, tanara a luat hotararea sa dea piept cu viata si sa-i urmeze. Si, uite-asa, a aplicat la cursurile de master ale New York Film Academy in Los Angeles si a fost admisa. Bucurie imensa, venita la pachet cu o noua viata sau, mai bine zis, cu greutatile vietii:

Gabi locuieste in America de cinci ani
Gabi locuieste in America de cinci ani

“Simteam nevoia sa schimb ceva in viata mea. Am lucrat in publicitate, dar marea mea dragoste este productia TV. Ne am luat toti trei un apartament in Los Angeles. Am dormit pe saltele gonflabile si saci de dormit vreo luna pana cand am inceput sa ne luam mobile. Aici apartamentele nu sunt mobilate, trebuie sa iti iei tu, tot. Am stat impreuna vreo doi ani. Radu Grigore, unul dintre prietenii mei, s a intors in tara sa lucreze proiecte pentru PRO TV, dar Geo a ramas cu mine aici. Inca suntem colegi de apartament”, a povestit Gabi, pentru CANCAN.ro.


Primul job: a gatit pentru un coleg

 

Gabi a inceput de jos, in Los Angeles, dar acum isi permite un trai decent
Gabi a inceput de jos, in Los Angeles, dar acum isi permite un trai decent

Gabi a inceput sa lucreze inca din timpul cursurilor de master si isi aminteste ca primul job, in domeniu, l-a obtinut la recomandarea unui professor: “Era un coleg care facea un film si avea nevoie de cineva s ail ajute. Parca am primit 500 de dolari pe doua saptamani de filmare, ceea ce era putin. Insa, primii bani i-am facut din altceva. Un alt coleg care facea un film a auzit ca stiu sa gatesc si m-a angajat ca sa pregatesc pentru echipa lui masa de pranz. Parca mi-a dat 50 de dolari”, ne-a mai spus Gabi, amuzata de situatie. Acum, a ajuns sa castige intre 1500 si 2.000 de dolari pentru un film, dar asta inseamna munca de aproximativ doua luni. Iar traiul in Los Angeles nu este deloc ieftin, asa ca tanara inca nu-si permite multe rasfaturi:

gabi vine in Romania destul de rar
gabi vine in Romania destul de rar

“Iti trebuie cam 3.000 de dolari pe luna ca sa poti duce aici un trai decent. Chiria ajunge cam la 8-900 de dolari pe luna. La care se adauga plata utilitatilor, mancarea, benzina, pentru ca aici nu te poti descruca fara masina, depinzi de ea”, ne-a mai spus Gabi.

 

“Am lucrat cu Britney Spears la un proiect”

 

Cariera Gabrielei este in plina ascensiune, iar talentul si ambitia o recomanda din plin. A lucrat pentru filme, videoclipuri, reclame si proiecte de televiziune, iar una dintre cele mai importante colaborari a fost cea cu Britney Spears: “Am lucrat cu Anastasia Soare, de exemplu, “regina sprancenelor”. Am lucrat pe un proiect pentru Britney Spears. William Sadler, Courtney Gains, Mary Elizabeth Ellis, Artremis Pebdani. Cu Britney a fost un proiect pentru show urile ei din Vegas.

gabi locuieste intr-un apartament inchiriat, in L.A.
gabi locuieste intr-un apartament inchiriat, in L.A.

Am filmat proiectiile pentru ecranele de pe scena. Am facut parte din productie. Trebuia sa fiu ceea ce se numeste 1st Team PA. Trebuia sa fiu umbra ei, sa o chem pe set, sa-i aduc ce are nevoie, sa o duc inapoi la cabina, inapoi pe set etc. E foarte greu sa fii la nivelul ala, cu atata lume in jurul tau care sa iti spuna ce sa faci. Pot spune ca nu mi-as dori niciodata nivelul ala de celebritate”, ne-a mai marturisit Gabriela, mandra de job-ul ei.

 

Dana Enache
 

Citește și...