A evitat un accident violent în ultima clipă. Un prezentator de la noi: „Am fost la un pas de moarte, într-o curbă în munţi unde era să…”

Publicat: 22/01/2018 | 09:06

Răzvan Botezatu a avut parte de un weekend cu peripeţii, după ce a plecat a plecat din Bucureşti. Destinaţia iniţială a fost acasă, în Eforie, însă, el şi gaşca lui de prieteni au decis să iasă din ţară şi să facă o plimbare până în Bulgaria. Dar, cum "socoteala" de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, ei au ajuns în Grecia. Drumul până acolo, însă, a fost de coşmar şi au fost la un pas să moară.

Carismaticul prezentator TV a povestit într-un mesaj făcut public în această dimineaţă tot ce a trăit weekendul care s-a încheiat. Deşi i s-au întâmplat multe lucruri urâte în timp ce se afla la volan şi era împreună cu câţiva prieteni, Răzvan Botezatu priveşte partea plină a paharului şi consideră că a avut parte de cea mai tare aventură, după zece ore de condus.

Răzvan Botezatu, unul dintre prietenii buni ai Biancăi Drăguşanu, a mărturisit că el şi amicii lui au ajuns în  Grecia cu maşina, fără bani schimbaţi, fără bagaje şi s-au rătăcit de mai multe ori. În plus, într-o curbă periculoasă au fost la un pas să facă un accident mortal.

„Cea mai tare aventură în acest week-end în Grecia. De la un simplu drum acasă, la Eforie, am ajuns în Bulgaria şi de acolo în Grecia cu maşina, fără bani schimbaţi, fără bagaje, fără nimic, fără să ştim drumul. Ploua, ningea, am ajuns prin munţi, ne-am certat, ne-am speriat… am fost la un pas de moarte într-o curbă în munţi unde era să dăm peste un grup de cai sălbatici, am fost urmăriţi de poliţie, am greşit drumul, era ceaţă, ne era foame, ne era sete, nu vedeampe unde mergem fiind noapte, am greşit drumul de 5 ori. După 10 ore de condus eram în Grecia! Cea mai tare aventură, EVER! Încercaţi!”, a scris prezentatorul TV în pe pagina sa de Facebook.

Fanii s-au bucurat pentru experienţa lui trăită şi i-aulăsat numeroase comentarii.

„Bine că aţi ajuns cu bine! Vă pup”, „Te ador, Răzvan. Eşti preferatul meu. Zăpăcitule„, „Super tare… aventura! Bine că sunteţi ok, şi mie îmi plac aventurile, provocările, sunt o persoană căreia îi place să încerce orice. Te pup!” sunt doar trei dintre mesajele primite de la prietenii virtuali.

Citește și...