A facut generatii intregi sa rada insa zambetul i s-a sters de pe chip cand a aflat vestea ce putea sa ii schimbe viata!

Publicat: 20/01/2014 | 18:01
A facut generatii intregi sa rada insa zambetul i s-a sters de pe chip cand a aflat vestea ce putea sa ii schimbe viata!

A fost incercat de viata si sustine ca norocul nu a fost de prea multe ori de partea lui, insa nu se astepta nicio clipa ca un vis il poate transforma intr-un actor plin de optimism si de...bani. Jean Paler a trecut la mustata pe langa lozul castigator.

Jean Paler, unul dintre cei mai apreciati actori de comedie a fost dintotdeauna un artist modest ce a intampinat atat probleme financiare cat si de sanatate. Viata lui urma sa ia o cu totul alta intorsatura in urma unui vis. Desi sustine ca nu a jucat niciodata la jocuri de noroc, din fire fiind neincrezator, a visat intr-o noapte cifrele norocoase la cel mai cunoscut joc de loto.

jean paler

“Am visat cifrele de la 6 din 49. Le-am memorat. Dimineata am scris cifrele pe hartie. I-am dat hartia fratelui meu si cand s-a uitat mi-a zis ca sunt nebun. Jocul e 6 din 49, dar toate cifrele visate de mine erau de la 49 in sus. Trecusem pe hartie 52, 64. Si acum mi le amintesc.”, a sustinut actorul amuzat intr-o emisiune.

jean paler

Euforic si increzator in visul si norocul dobandit peste noapte, Jean Paler era cat pe ce sa devina  unul dintre cei mai bogati romani. Totusi, dezamagit de raspunsul dat de catre fratele sau, actorul nu s-a pierdut cu firea si a ales sa nu mai joace niciodata la astfel de jocuri pentru ca e clar ca nu sunt pentru el.

Jean Paler are probleme grave de sanatate.

Desi comediantul sufera de ulcer nu are un regim sanatos si refuza sa se trateze deoarece are fobie de spitale si medici.
 
Alexandra Gogonetu

Citește și...