A facut scandal cu bodyguarzii in club

Publicat: 11/12/2008 | 00:00

La petrecerea cuplului Cristi si Mihaela Borcea, “Il Comandante” l-a evacuat din discoteca Fratelli pe Mihai Vicol, dupa ce acesta intentiona sa ii aplice acelasi tratament unui apropiat de-al fostului actionar dinamovist. Adrian Nicolae Gigi Netoiu a fost prezent sambata in clubul Fratelli la petrecerea organizata de Cristi Borcea cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand a cunoscut-o pe actuala sotie, Mihaela. Alaturi de alti apropiati ai cuplului, cel poreclit “Il Comandante” s-a distrat de minune pana undeva in jurul orei 02.00, cand, din senin, in club s-a iscat o disputa mai aprinsa intre un baiat si Mihai Vicol. Omul de afaceri a vrut sa-l evacueze pe tanarul de pana in 23 de ani, chemand in ajutor personalul de securitate al clubului, dar tanarul avea un protector de nadejde in Fratelli, pe Gigi Netoiu. Surse din interiorul clubului sustin ca victima scandalului cu Vicol era chiar ruda cu fostul oficial al “ros-albilor”. “Il Comandante” a fost foarte prompt si s-a apropiat insotit de inca o persoana la masa lui Vicol. “Discutia a fost foarte aprinsa, fiind la un pas sa degenereze. Netoiu era extrem de nervos pentru faptul ca Vicol a chemat paza pentru a-l scoate din Fratelli pe respectivul tanar si i-a spus mai in gluma, mai in serios: “Daca dau un telefon, in cinci minute te evacuez din oras, nu din discoteca””, a relatat un martor ocular al incidentului. Pentru ca scandalul sa nu ia amploare, Vicol a parasit discret clubul, tanarul “victima” a ramas in local, iar Netoiu s-a intors linistit sa petreaca alaturi de Cristi Borcea si invitatii sai, de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

Cine este Gigi Netoiu?

Fost patron al mai multor cluburi de fotbal din Romania, printre care cel mai reprezentativ Universitatea Craiova, dar si fost actionar important la Dinamo pana in urma cu trei ani, Netoiu este un personaj influent si puternic. A candidat in acest an pe listele PSD-PC pentru un fotoliu de deputat, dar nu a reusit sa obtina voturile necesare. Este detinatorul brand-ului de vinuri Vincon, unde este actionar majoritar, alaturi de Gica Popescu. De asemenea, a investit in ultimul timp in agricultura si in achizitionarea de terenuri. Detine la Cetate, in judetul Dolj, o ferma impresionanta, si mii de hectare de tern. Averea lui este estimata la aproximativ 15 milioane de euro.

Cine este Mihai Vicol?

Este un controversat om de afaceri, fostul sot al Laurei Vicol, avocata a fratilor Nutu si Sile Camataru. In ultimul timp s-a facut cunoscut mai mult prin scandalurile in care a fost implicat, mai mereu avand probleme cu justitia. Cel mai de curand episod s-a petrecut in vara acestui an, cand Serviciul Teritorial Suceava al DNA a anuntat ca Vicol este trimis in judecata pentru obtinerea unui milion de euro, pe nedrept, din bugetul general al Comunitatii Europene. Mihai Vicol mai este cercetat de catre DIICOT, in urma unei plangeri facute de Raiffeisen Bank SA.

Citește și...