A fost aleasă cea mai frumoasă româncă! Ea va reprezenta România la Miss Universe

Publicat: 02/11/2017 | 07:58

Ieri, a avut loc finala competiţiei „Miss Universe România”, la Magic Place Events Grant, în Bucureşti. În premieră în România, publicul prezent la eveniment a putut să-şi voteze favorita, care să ne reprezinte ţara în Las Vegas.

Din juriu au făcut parte, printre alţii, şi Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Aura Anghel )consultant de imagine cu experienţă internaţională) şi pe Bianca Constantin (câştigătoarea titlului Miss Universe România 2009). Cea care i-a convins pe juraţii că merită să meargă la Las Vegas a fost Ioana Mihalache.

Ioana este din Constanţa, are 26 de ani, 1.82 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 88-61-91. Superba blondă vorbeşte trei limbi străine: engleză, spaniolă şi italiană. Ioana Mihalache absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa şi masterul în Afaceri Internaţionale din cadrul aceleiaşi instituţii.Fiind pasionată de modeling şi călătorii, Ioana are o bogată experienţă în modelingul internaţional, activând de mulţi ani ca şi model în numeroase ţări precum Italia, Turcia, China, UAE, Liban etc.

Citește și...