A fost considerat un adevărat miracol înainte de Paşte! Mama uneia dintre victimele din incendiul Colectiv a adus pe lume o fetiţă la 52 de ani

După ce şi-au pierdut unicul fiu în cumplitul incendiu din clubul Colectiv, din Capitală, care s-a petrecut în noaptea de 30 octombrie 2015, soţii Marcela şi Dorin Bucă au devenit din nou părinţi.

Asta deoarece Marcela Bucă a născut chiar înainte de sărbătorile Pascale şi fericitul moment a fost considerat un adevărat miracol. Chiar înainte de marea sărbătoare creştină a Învierii, în familie a sosit un nou membru, iar la vârsta de 52 de ani, Marcela a născut, fără mari probleme, o fetiţă perfect sănătoasă. Potrivit Obiectiv Vocea Brăilei, fetiţa se numeşte Andreea Gabriela şi le-a dus celor doi soţi multă fericire, dar şi un nou scop în viaţă.

„În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil“, a mărturisit Dorin Bucă.

Andrei a murit în incendiu din clubul Colectiv
Andrei a murit în incendiu din clubul Colectiv

Andrei Bucă şi-a pierdut viaţa în cumplitul incendiu din clubul Colectiv şi avea doar 29 de ani, iar pentru cei doi părinţi existenţa în această lume părea să se fi golit de conţinut şi însemnătate odată cu dispariţa sa.

Citeste despre:colectiv, parinti, miracol de paste, sotii buca, braila


Share On Facebook