A fost la un pas de moarte, dar a scapat ca prin urechile acului!Vezi aici cum se simte Anca Pandrea!

Publicat: 22/04/2015 | 20:47
A fost la un pas de moarte, dar a scapat ca prin urechile acului!Vezi aici cum se simte Anca Pandrea!

Dupa mai bine de o luna petrecuta in spital, unde a ajuns cu o afectiune grava, Anca Pandrea a fost externata. Insa, pentru cateva saptamani, ea va trebui sa poarte o masca de oxigen si va avea in permanenta insotitor.

Anca Pandrea a trecut prin momente grele, dupa ce o afectiune a plamanilor netratata la timp a facut ca viata ei sa atarne de un fir de ata. Dupa o perioada complicata si nenumarate tratamente, actrita a fost externata, insa o perioada va trebui sa aiba in permanenta un supraveghetor si sa poarte o masca de oxigen:

anca pandrea

„Am început să plâng când am intrat în casă, deoarece am revenit la puiul meu. A fost greu. Eu m-am ambiţionat să nu fac niciun tratament de un an şi ceva ca să plec cât mai repede lângă Iura, dar ambiţia mea nu a fost de bun augur. L-am supărat pe iura. Trebuie să stau cu un tub de oxigen. Trebuie să-l folosesc apeoape trei luni, după care sper ca plămânii mei să-şi mai revină. Vreo nouă pastile trebuie să iau. zilnic”, a declarat Anca Pandrea, pentru Romania TV.

 

CITESTE SI:

Momente dramatice pentru vaduva lui Iurie Darie! Anca Pandrea a fost la un pas de moarte!

Anca Pandrea, internata de urgenta in spital. „Il rog pe Iura in fiecare noapte sa ma ia langa el”

 

C.B

Citește și...