A fost recunoscuta cu greu! Anca de la Strehaia a renuntat la batic si a aparut in fata tuturor cu sanii la vedere

Publicat: 02/10/2015 | 08:22
A fost recunoscuta cu greu! Anca de la Strehaia a renuntat la batic si a aparut in fata tuturor cu sanii la vedere

Fosta sotie a lui Leo de la Strehaia a suferit schimbari majore in ultima perioada, reusind sa-si cucereasca si fostul sot cu noua imagine.

Daca la inceput a renuntat cu greu la batic, acum isi expune diferite parti ale corpului fara nicio jena. Ultima aparitie a fost una de senzatie. Anca nu s-a sfiit sa isi expuna sanii in vazul tuturor.

anca de la strehaia

Fosta sotie a lui Leo de la Strehaia a ales sa poarte o rochie neagra, lunga, cu detalii aurii, dar mai ales cu un decolteu impunator. Mai mult, bruneta si-a accesorizat tinuta cu o diadema.

anca de la strehaia

Si-a inselat fostul sot

In urma cu doar cateva zile, Anca, sotia lui Leo de la Strehaia, a marturisit ca l-a inselat pe acesta. In momentul in care a aflat, “Printului tiganilor” i-au dat lacrimile. Anca a facut testul poligraf si a recunoscut miercuri seara intr-o emisiune tv ca si-a inselat sotul. “Sa te duci la ala!”, a replicat Leo.

Si “Printul tiganilor” a fost supus unei probe cu detectorul de minciuni unde a fost intrebat daca o iubeste pe Anca, dar si daca a intretinut relatii sexuale in acelasi timp cu Renata, dar si cu „Dana Criminala”.

Livia Lixandru

Citește și...