A fugit de vrajitoare si clarvazatoare, dar tot ele o scapa de necazuri! Cine i-a dat “garantii” lui Zavo ca nu face inchisoare!

Publicat: 27/05/2014 | 16:25

Chiar daca, de data asta, a intrat in belea rau si risca pana la sapte ani de inchisoare pentru santaj, Oana Zavoranu va scapa, in final, basma curata. Nu va face puscarie, dar va invata multe din aceasta lectie de viata.

E groasa treaba de data asta. Surprinsa in flagrant, in timp ce incasa 10.000 de euro de la medicul Marek Valcu, Oana Zavoranu urmeaza sa fie trimisa in judecata pentru santaj. Bruneta se afla sub control judiciar si risca pentru fapta sa pana la sapte de ani de puscarie. Desi pare ca i s-a infundat, Oana va reusi sa treaca cu bine si peste aceasta problema grava. Doza mare de optimism vine din partea clarvazatoarei Liliana Paun, care a avut o viziune cu Oana cu cinci zile inainte ca aceasta sa fie surprinsa in flagrant.

In vis, clarvazatoarea spune ca a vazut ca vedeta va avea un necaz mare. Cu toate acestea, Liliana Paun sustine ca bruneta va scapa cu bine din aceasta poveste si nu va intra la inchisoare.

Bruneta a fost surprinsa in timp ce incasa 10.000 de euro de la medicul Marek Valcu
Bruneta a fost surprinsa in timp ce incasa 10.000 de euro de la medicul Marek Valcu

“Ea a facut ce a facut pentru ca a considerat ca e dreptul ei sa-si recupereze banii pentru ca era nemultumita de serviciile primite. Nu s-a gandit nicio secunda ca doctorul va face demersurile pe care le-a facut. Pentru ea, ce s-a intamplat acum a fost bomboana de pe coliva, dupa cate probleme a avut. Cu greu, dar va trece, insa, peste acest necaz. Nu va face puscarie, va lua cu suspendare”, ne-a spus clarvazatoarea Liliana Paun.

Clarvazatoarea Liliana Paun spune ca Oana nu va face puscarie
Clarvazatoarea Liliana Paun spune ca Oana nu va face puscarie

Aceasta mai sustine ca Oana Zavoranu isi va invata lectia din cele intamplate, iar aceasta experienta urata o va face mai puternica, dar si mai circumspecta in relatiile cu oamenii.

“O sa fie mai atenta cu cei din jur. Vad in ea un suflet bun, curat, dar ratacit, bulversat, iar daca e suparata pe cineva, acel cineva este chiar ea. Regreta ce a facut”, ne-a mai spus clarvazatoarea.

Azi, vedeta a fost la sectia de politie

Oana Zavoranu a fost, astazi, la Sectia 1 de Politie pentru a semna documentele prin care se angajeaza ca nu va parasi localitatea, ea fiind sub control judiciar. “Nu pot sa declar nimic. Pot doar sa va spun ca in viata mea nu am primit nimic gratis, pentru ca ceea ce este gratis mi se pare dubios”, a spus vedeta, care a iesit razand din sectia de politie.

Relaxata, Oana a iesit din sectia de politie razand
Relaxata, Oana a iesit din sectia de politie razand

L-a amenintat pe medic ca-l toarna
Joi seara, Oana Zavoranu a fost prinsa in flagrant in timp ce primea 10.000 de euro mita de la doctorul Marek Valcu. Vedeta a dat declaratii la Politie pana tarziu in noapte si a fost eliberata, insa nu a scapat de probleme. Ba, mai mult, ea risca sa ajunga dupa gratii. Oana i-a reprosat doctorului printr-o serie de mesaje ca rezultatele operatiei la sani facuta de acesta nu o multumeste.

Medicul Marek Valcu a dat-o pe Oana Zavoranu pe mana politiei
Medicul Marek Valcu a dat-o pe Oana Zavoranu pe mana politiei

Pentru asta, bruneta a cerut 10.000 de euro despagubiri, amenintandu-l pe doctor ca va da in vileag probe care ar fi putut dovedi ca acesta este implicat in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi.

Claudia Voicu

CITESTE SI:

Oana Zavoranu, sustinuta de fostul iubit! „Oana sparge 10.000 de euro in 5 minute la mall”

Oana Zavoranu, desfiintata de doctorul Marek Valcu! Cate operatii estetice are de fapt vedeta

Citește și...