A imprumutat verigheta Andrei si a vrut sa o faca sa dispara! Vezi ce a facut cu bijuteria magicianul de la „Romanii au talent” care a facut-o pe Andra sa exclame „Nu cred asa ceva!”

Publicat: 04/05/2012 | 00:00
A imprumutat verigheta Andrei si a vrut sa o faca sa dispara! Vezi ce a facut cu bijuteria magicianul de la „Romanii au talent” care a facut-o pe Andra sa exclame „Nu cred asa ceva!”
Mydas, neo-magicianul de la "Romanii au talent", a reusit sa o convinga pe Andra sa ii imprumute verigheta ei pentru un numar inedit de magie.

„Ceea ce urmeaza nu este un truc, este o poveste despre un baietel din clasa a treia care vrea sa vada pentru prima data un magician”, si-a inceput Mydas numarul in aceasta seara. Tanarul s-a dus catre masa juriului si a imprumutat verigheta Andrei. Cu greu, aceasta si-a scos verigheta pentru ca numarul lui sa poata continua.

Magicianul a bagat verigheta intr-un saculet rosu, si cu o bagheta magica, de fapt un ciocan, a lovit saculetul in care se afla inelul. Din saculet a scos miez de nuca faramitat. Apoi a scos dint-un cufar de langa el o lamaie, iar din lamaie a scos un ou, iar in ou se afla o nuca. La final, cand a spart nuca, a scos la iveala verigheta Andrei, iar aceasta a exclamat „Nu cred asa ceva!”

„Sa stii ca n-am dat-o niciodata jos, la nicio sedinta foto. A fost prima oara. Nama, da’ cum ai facut asa ceva? M-am bucurat ca un copil mic ca mi-ai adus verigheta inapoi! O sa ii dau voie lui David sa se faca magician si o sa-l aduc la un spectacol de-al tau. Ai facut un spctacol! Nu ma asteptam la asta! Iti doresc sa ajungi in finala, pentru ca m-ai uimit! Chiar vreau sa mergi in finala!”, l-a laudat Andra.

„Mie mi se pare esential sa fiu vrajit de cum face un iluzionist. Dupa parerea mea, tu ai reusit din plin sa transformi iluzionismul in magie”, i-a spus Andi Moisescu.

„Trebuie sa recunosc ca am fost uimit si in cazul tau. Cel mai mult mi-a placut toata treaba asta cu povestea pe care ai creat-o. Tu ai facut asta si atuul a fost si continutul, dar si ambalajul, creatia. Ai pus suflet si asta o sa ajunga si la public, cum a ajuns si la mine”, a marturisit Mihai Petre.