A incercat sa tina totul ascuns, dar noi am aflat! Ce face Anda Adam in noaptea nuntii este revoltator!

Publicat: 13/05/2015 | 19:13

Pregatirile pentru nunta Andei Adam s-au sfarsit! Solista pare o viitoare mireasa total lipsita de stres, motiv pentru care si-a facut program si in noaptea nuntii. Surpriza, program in care iubitul ei nu e inclus, deci s-ar putea sa se cam supere.

Mult-asteptatul eveniment se apropie cu pasi repezi. Mai e mai putin de o luna pana cand Anda Adam ii va spune “da” iubitului ei, Sorin Andrei, iar emotiile inerente au pus deja stapanire pe ei. Pana acum, solista a fost preocupata cu pregatirile pentru grandioasa petrecere la care va avea 500 de invitati, insa a reusit sa termine totul in timp-record, de numai cateva luni. Acum, doar sta si astapta sa-si schimbe statutul in cel de “doamna”.

anda adam

 

Va avea doua rochii de mireasa

Una dintre cele mai mari dileme pe care Anda le-a avut in legatura cu nunta a fost alegerea rochiei de mireasa. Si, cum nu s-a putut hotari, iata ca artista a ales doua modele, unul cu fusta stil “printesa” si alta model “sirena”. Cel mai probabil ca va imbraca una la cununia religioasa si alta la petrecere, asa cum au mai facut si alte vedete. Interesant este faptul casolista habar nu are, pana in acest moment, daca va avea o petrecere a burlacitelor dar, daca prietenele ei planuisc asa ceva, trebuie sa afle ca noaptea nuntii este ocupata: 

anda adam

“Anda nu are superstitii, va sta cu iubitul ei iniante de nunta. Numai ca in noaptea aia nu vor avea timp de prea mult romantism, intrucat Anda si-a programat concert. Si nu este in Bucuresti, este in provincie, Cum va fi obosita, si-a programa cununia civila dupa ora pranzului, ca sa apuce sa doarma cateva ore”, a declarat o sursa din anturajul miresei, pentru CANCAN.ro.

 

Va petrece alaturi de 500 de invitati

 

anda adam

Nunta Andei va fi una chiar de pomina. Solista a optat pentru aranjamente si decor alb, bufetul va fi unukl suedez, cu preparate pretentioase, dar menite sa satisfaca toate gusturile, muzica de asemenea variata, iar invitatii sunt indemnati sa se racoreasca in piscine, in cazul in care se incalzesc prea tare. Nasii Andei si ai lui Sorin sunt sotii Gheara. Acestia l-au cununat si pe Adi Mutu, ceea ce inseamna ca artista se va inrudi cu fotbalistul.
 

Dana Enache

Citește și...