A innebunit selectionerul! Victor Piturca si-a chemat fiul in judecata pentru 100.000 euro

Publicat: 30/11/2012 | 18:58

Lovitura de teatru in disputa Victor Piturca-Vica-Edan. “Piti” si-a chemat fosta amanta si pustiul in judecata in speranta ca va obtine amanarea popririi pe salariu pana la decizia definitiva in procesul de paternitate.

Victor Piturca recurge la toate mijloacele judecatoresti pentru a nu plati pensia de intretinere a fiului sau, Edan, in valoare de 8.750 de euro lunar. Imediat dupa ce a pierdut procesul de paternitate, magistratii stabilind ca pustiul sa poarte numele tatalui si sa primeasca o pensie de intretinere echivalenta cu un sfert din veniturile lui “Piti”de la FRF, selectionerul si-a pus avocatii la treaba si le-a dat ca tema amanarea platii.

Mai exact, el trebuie sa scoata din buzunar 100.000 euro pe care trebuie sa-i achite retroactiv, incepand cu luna decembrie a anului trecut, asa cum au decis magistratii Judecatoriei Buftea. Cum instanta a trimis deja la FRF documentele in vederea popririi salariului selectionerului, avocatii au reactionat instant.

Vica si Edan, fiul selectionerului, in varsta de cinci ani
Vica si Edan, fiul selectionerului, in varsta de cinci ani

Surse judiciare au dezvaluit pentru Cancan.ro ca reprezentantii lui Victor Piturca au depus actiunea inca de ieri, si au solicitat suspendarea executarii pana la o decizie irevocabila in procesul de paternitate. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru marti, 4 decembrie. Asa cum a facut pana acum, cel mai probabil, Piturca nu va ajunge in fata judecatorilor si isi va trimite doar avocatii sa-i reprezinte interesele.

Este posibil ca la aceasta infatisare sa nu apara nici Vica, frumoasa lituanianca fiind plecata in Israel, acolo unde, spun surse apropiate fostei balerine, sarbatoreste victoria din procesul de paternitate impreuna cu “bunul sau prieten”, Roni Levi.

Dupa sapte termene de judecata a procesului de stabilire a paternitatii, Judecatoria Buftea a decis: ”Admite actiunea in parte. Constata ca paratul este tatal minorului B.E. Serviciul de stare civila competent va opera cuvenita mentiune in certificatul de nastere al copilului. Stabileste la reclamanta domiciliul minorului, urmand ca exercitarea autoritatii parintesti sa se faca numai de catre aceasta. Obliga paratul la 39.389 lei pensie lunara de intretinere in beneficiul minorului, incepand cu 27.12.2011 si pana la majoratul copilului. Ia act ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecata. Cu apel”.

Claudiu Valimareanu

Citește și...