A intrat în politică, dar…Cum a ajuns fostul iubit al Andreei Mantea după ce şi-a ”îngropat” afacerile!

Publicat: 09/09/2017 | 00:00

Andrei Ţârdea, fostul iubit al Andreei Mantea, a lăsat afacerile la o parte pentru că mergeau mai mult în pagubă şi s-a orientat către lumea politică. Fiul lui Paul Petre Ţârdea, omul care a ”inventat” jocul de bingo televizat de la noi, a avut mai mereu probleme cu banii, dar parcă niciodată ca acum! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile. (VEZI ŞI: Andreea Mantea, singură şi neconsolată! Vezi ce i-a apărut în cafea)

Nu mai puţin de două executări silite au fost demarate aproape simultan, a descoperit CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, iar magistraţii de la două instanţe diferite au dispus executarea silită a lui Andrei Târdea. Rămâne de văzut dacă au avut sau nu ce să vândă din patrimoniul său, pentru că, cel puţin pe hârtie, afaceristul convertit acum la politică o duce destul de rău. Potrivit termene.ro, Ţârdea a înfiinţat şase firme.

Andrei Ţârdea şi-a încercat norocul în politică, după ce a pierdut în afaceri
Andrei Ţârdea şi-a încercat norocul în politică, după ce a pierdut în afaceri

(CITEŞTE ŞI: Alexandra Bădescu, fosta soţie a lui Andrei Ţârdea, însărcinată a doua oară: ”Nu ascult doctorul! La prima ecografie…”)

Trei au fost radiate deja, adică A&Z EXIM ROMANIA, M&I CONSULTING şi OXIGEN COMPANY SRL, două sunt inactive, adică AMD BEST FOOD SRL şi LEGAL ONLINE GAMBLING iar singura societate comercială care produce ceva este ASD MEDIA ENTERTAINMENT. Însă din datele raportate la fisc, profitul este insignifiant, cam cât două salarii medii de la noi, nici 2.000 de euro!

Acestea sunt firmele deţinute de Târdea, potrivit termene.ro
Acestea sunt firmele deţinute de Târdea, potrivit termene.ro

Dacă în afaceri suferă, Ţârdea este fericit pe plan familial pentru că s-a căsătorit cu iubita lui, Corina, VEZI AICI DETALII. În 2009 a avut o relaţie cu scântei cu prezentatoarea TV Andreea Mantea.

Citește și...