Buna la toate. Compozitia „minune”, inventata de Cornelia Marin, este folosita atat pentru pizza, cat si pentru torturi si prajituri Proprietara unui local bucurestean foloseste o compozitie speciala, din faina de grau, secara, ovaz, soia, canepa si tarate. Daniela Catrina Persoanele care vor sa-si mentina silueta au la dispozitie un meniu special, care nu ingrasa. Bucatele minune sunt servite la un restaurant din centrul Capitalei. Proprietara localului, Cornelia Marin, spune ca secretul acestor preparate pe care le poti manca pe saturate, fara sa acumulezi kilograme, consta in faina folosita. „Am inlocuit faina alba cu una care nu se gaseste in comert, obtinuta prin amestecul a cinci tipuri de faina integrala (de grau, secara, ovaz, soia, canepa) si tarate, incat rezultatul sa aiba un impact mic asupra glicemiei, lucru care ajuta la scaderea greutatii corporale”. Faina „magica” intra in compozitia multor preparate delicioase, ca pizza (costa intre 15 lei si 20 de lei), paste, sosuri, focaccia, paine, saratele, torturi sau briose. Bauturile consumate aici sunt tot naturale si contin pulpa de aloe vera in combinatie cu diferite arome de sucuri.