A jucat în celebrul serial, iar azi e directoare de firmă! Cum s-a transformat Anemona din ”Secretul Mariei”

Publicat: 27/01/2017 | 16:49

Pe Anemona Niculescu toată lumea o ţine minte din serialul ”Secretul Mariei” şi din colaborarea cu A.S.I.A, una dintre cele mai tari trupe ale anilor trecuţi. Frumoasa artistă a împlinit vara trecută 37 de ani, dar arată ca la 20! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)
 

Anemona Niculescu a cântat în trupa A.S.I.A, între anii 1999 şi 2000, iar după şi-a dedicat timpul actoriei. Blondina a jucat în telenovela „Secretul Mariei” şi alte pelicule precum „Păcală se întoarce”, unde a avut o scenă în care a renunţat la haine, şi „Bărbierul din Sevilla”.

Anemona arată senzaţional la 37 de ani.
Anemona arată senzaţional la 37 de ani.

Anemona Niculescu a ajuns la vârsta de 37 de ani şi putem spune că arată foarte bine. Actriţa a rămas în continuare o femeie senzuală cu o siluetă impecabilă şi cu o atitudine care atrage imediat atenţia. Anii nu au reuşit încă să-şi pună amprenta asupra ei, Anemona reprezentând un model demn de urmat la capitolul siluetă şi frumuseţe.

Actriţa este în prezent director general la o companie din Constanţa. Anemona Niculescu este foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa intimă. Actriţa s-a căsătorit în secret cu Valeriu Osoianu, dar mariajul lor nu a ţinut decât câteva zile. Divorţul a fost tot unul în secret. În urmă cu mai bine de şase ani, Anemona s-a implicat într-un program de adopţie la distanţă, devenind mămica unui băiat din Africa pe nume Geofrey, iar în noiembrie 2013, artista a născut un băieţel pe nume Alexandru Valeriu.

Citește și...