A luat pe toata lumea prin surprindere! Gestul neasteptat al unei cunoscute cantarete de la noi

Publicat: 03/10/2015 | 21:40

De cate ori isi face aparitia la un eveniment monden, Ionela Prodan reuseste de fiecare data sa starneasca admiratia celor din jur. Acelasi lucru s-a intamplat si atunci cand indragita cantareata a creat un moment emotionant, la lansarea Marinei Almasan.

Zilele trecute, Institutul Cultural Roman a fost gazda unui eveniment foarte important pentru Marina Almasan. Prezentatoarea TV si-a lansat cea de-a cincea carte, in compania prietenilor, familiei si a colaboratorilor, iar printre invitati s-a numarat si Ionela Prodan. La cei 67 de ani ai sai, indragita cantareata este intotdeauna o aparitie eleganta la evenimentele la care participa, reusind de fiecare data sa starneasca admiratia celor din jur. Asa s-a intamplat si acum!

Ionela Prodan este intotdeauna o prezenta foarte eleganta
Ionela Prodan este intotdeauna o prezenta foarte eleganta

CITESTE SI

Ionela Prodan si-a triplat averea in ultimii trei ani

Mama Anamariei Prodan a dat lovitura! Este pe cale sa castige o adevarata avere

La finalul evenimentului, Ionela Prodan a reusit sa lase pe toata lumea fara cuvinte! Artista s-a ridicat de pe scaun, a cerut microfonul si a marturisit ca isi doreste sa ii faca un cadou Marinei Almasan. Toata lumea a privit nedumerita, gestul cantaretei luand prin surprindere toti invitati. Atunci cand a inceput sa cante, in sala s-a asternut linistea, versurile emotionand pe toata lumea.

Ionela Prodan a dorit sa ii ofere un cadou muzical Marinei Almasan
Ionela Prodan a dorit sa ii ofere un cadou muzical Marinei Almasan

O prezenta foarte eleganta

Ionela Prodan a fost o prezenta foarte eleganta la evenimentul Marinei Almasan. Imbracata complet in negru si asortata cu bijuterii masive de aur, Ionela Prodan a fost apreciata de toti cei prezenti la lansarea de carte, care au complimentat-o deschis pentru modul in care arata.

Aiana Dinu
 

Citește și...