A murit actrița de filme pentru adulți Jessica Jaymes. Cum i-au găsit trupul

Publicat: 19/09/2019 | 13:11

Este doliu în lumea filmelor de peste hotare! Actrița de filme pentru adulți Jessica Jaymes a murit la vârsta de 43 de ani. Regretata vedetă a fost găsită fără suflare de fostul soț în propria locuință din San Fernando Valley, California. Surse din anchetă au dezvăluit că artista nu i-a mai răspuns bărbatului la telefon de câteva zile.

Citește și: Ce mesaj emoționant a scris actrița Jessica Jaymes înainte să fie găsită moartă: “Îmi cer iertare și…”

Actrița de filme pentru adulți Jessica Jaymes a murit

Îngrijorat că nu reușește să vorbească cu ea la telefon, fostul soț al actriței Jessica Jaymes a mers de urgență la casa sa marți, 17 septembrie. După ce a intrat în locuință, bărbatul a descoperit-o pe regretata vedetă inconștientă și a sunat la serviciul unic de urgență la ora 16:15, relatează jurnaliștii de la The Blast. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic ca să o aducă la viață… ei au constatat decesul actriței de filme pentru adulți.

Deocamdată, nu se știe cauza morții a Jessicăi Haymes, iar autoritățile au deschis o anchetă ca să afle ce s-a întâmplat cu actrița. Conform TMZ, ea suferea de mai multe afecțiuni, iar în casa sa din San Fernando Valley au fost găsite mai multe medicamente care se eliberează doar pe bază de rețetă.

“Odihnește-te în pace! Vei fi o legendă pentru totdeauna” este mesajul scris pe o rețea de socializare de una dintre bunele prietene ale regretatei vedete din industria filmelor pentru adulți.

Jessica Jaymes a fost profesoară timp de trei ani, înainte de a renunța la acest loc de muncă pentru a deveni actriță în filmele pentru adulți. A intrat în industria porno în anul 2002, iar în 2004 era deja celebră. Jessica Jaymes a jucat în 236 de filme și era admirată de toți cei alături de care lucrase.

 

Citește și...