A MURIT cea mai tatuata femeie din lume: „Raiul a mai castigat un inger”

Publicat: 12/05/2015 | 16:40

A fost admirata ani la randul pentru tatuajele ei, care ii acopereau aproape tot corpul. Din pacate, insa, astazi a murit cea cunoscuta drept cea mai tatuata femeie din lume.

Britanica Isobel Varley s-a stins din viata la 78 de ani, dupa o perioada in care aparitiile ei in presa devenisera tot mai rare. Isobel a inceput sa se tatueze la varsta de 49 de ani, iar cativa ani mai tarziu, in 2009, reusise sa isi acopere 93% din suprafata corpului cu tatuaje.

tatuaje

„Cu durere in suflet anuntam moartea lui Isobel. Ea a trecut linistita, in viata de dupa, astazi, in jurul orei 7 dimineata. Familia Varley doreste sa-si arate multumirea si aprecierea pentru sprijinul si bunatatea persoanelor care au inconjurat-o pe Isobel. Raiul a mai castigat un inger”, au scris rudele pe Facebook.

tatuaje

CITESTE SI 

Hobby ucigas! Ce a putut sa faca un bucurestean dupa ce scorpionul lui a nascut 10 pui si a murit!

Topul celor mai „batute” tatuaje! Ce modele sunt cele mai populare printre romani!

 

Isobel Varley s-a nascut in 1937, in Yorkshire, Marea Britanie, si detinea titlul de „Cea mai tatuata pensionara” in Guinness Book inca din 2000. Ea avea corpul acoperit cu tatuaje de la unii dintre cei mai apreciati artisti din lume, inclusiv Filip Leu, Hori Hiro, Mo’o, Spider Webb, Brent of Dunstable, printre altii. Tatuajele au costat-o peste $ 40.000 de dolari.
 

A.C.

 

Citește și...