O femeie de 84 de ani a murit după ce ginerele ei s-a răsturnat cu mașina pe DJ 701, la Corbii Mari

Autor: Maya Radu
Publicat: 09/11/2018 | 12:12

Accident groaznic la Corbii Mari, în Dâmbovița. Pe drumul județean 701, un bărbat de 47 de ani a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat. În autoturism se afla bărbatul, alături de soacra sa și de o altă femeie, de 51 de ani. (VEZI ȘI: DOUĂ TIRURI S-AU CIOCNIT FRONTAL PE DN 72, ÎN DÂMBOVIȚA)

Șoferul și cealaltă pasageră au fost răniți

Bătrâna de 84 de ani aflată pe bancheta din spate a mașinii nu avut nicio șansă. Aceasta a decedat pe loc. Femeia de 51 de ani din dreapta șoferului a fost și ea rănită și transportată la spital. La fața locului a aterizat și un elicopter SMURD care l-a preluat pe șofer, și el rănit grav.

Din primele date, la prima vedere, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu autoturismul într-un șanț.

Restricții de circulație pe A2

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, au loc lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri şi 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către Constanţa, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi, anunță, vineri, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie. (CITEȘTE ȘI: COPIL PE BICICLETĂ LOVIT MORTAL DE O MAȘINĂ, ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, LA O ZI DUPĂ CE UN ALT BICICLIST A MURIT)

Lucrări pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea

De asemenea, se execută lucrări şi pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie ale podurilor, de la kilometrii 157+016 metri şi 157+762 metri, pe raza localităţii Milcoiu, precum şi la kilometrii 165+767 metri şi 169+760 metri, pe raza localităţii Aldeşti, judeţul Vâlcea. Până pe 14 noiembrie 2018, circulaţia va fi restricţionată pe câte un fir, desfăşurându-se alternativ, prin dirijare, cu ajutorul piloţilor sau a semafoarelor electrice.

Trafic deviat pe A1

Pe Autostrada A1, circulaţia rutieră este închisă pe sectorul Șoimuș – Simeria, între kilometrii 354 şi 369, pentru efectuarea lucrărilor de realizare a conexiunii între sectorul de Autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). Se estimează că lucrările vor fi finalizate până la data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfăşoară deviat pe DN7, pe segmentul Simeria – Deva.

Până unde se circulă pe Transfăgărășan și Transalpina

Începând cu data de 1 noiembrie 2018, traficul a fost închis pe DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare a drumului şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

Totodată, circulația rutieră a fost închisă şi pe DN67C (Transalpina), din cauza căderilor de zăpadă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

Citește și...