A MURIT! Maria Carneci e in stare de soc: „A avut tot creierul inundat de sange!”

Publicat: 13/11/2014 | 09:57
A MURIT! Maria Carneci e in stare de soc: „A avut tot creierul inundat de sange!”

Interpreta Maria Carneci a trecut prin clipe dureroase, dupa ce soacra ei s-a stins din viata, in timp ce dormea. Artista marturiseste ca a avut o legatura stransa cu femeia.

Soacra Mariei Carneci a facut accident vascular, avand creierul inundat de sange, iar cantareata a trecut cu greu peste acest moment. „A fost ca o mamă pentru mine. S-a dus luni, fără niciun semn. Niciodată în viaţa mea nu mi-a spus «nu pot, nu vreau». Luni seară, am vorbit cu ea, iar marţi am fost anunţată la filmări că acasă a venit ambulanţa acasă. M-am gândit că e vorba despre socrul meu, pentru că el este operat la inimă”, a declarat artista intr-o emisiune Tv.

Maria carneci

Maria Carneci poveste socata despre evenimentul dureros prin care a trecut. „Socrul meu mi-a spus că nu a durut-o nimic. A avut un accident vascular sever, a avut tot creierul inundat în sânge. Totul s-a petrecut în somn. Socrul meu a văzut că ea nu se mai scoală şi a strigat-o. A văzut că nu mai răspunde. Când a vrut să tragă pilota de pe ea, a căzut între pat şi calorifer. Trei ore s-a chinuit să se ridice de acolo. Când s-a ridicat, sd-a dus şi a anunţat o vecină. Înainte de culcare, l-a rugat pe socrul meu să dea pe un post, poate găseşte o emisiune cu mine”, a povestit Maria Cârneci.

Citeste si

La 61 de ani, Maria Carneci munceste si 18 ore pe zi! N-ai sa crezi ce spune despre averea ei si ce planuri are cu banii

Maria Carneci in stare de soc. Nu se poate opri din plans de la moartea fratelui sau si nu mai reuseste sa doarma

Munceste 18 ore pe zi

Considerata una dintre cele mai indragite artiste din Romania, Maria Carneci munceste cat este ziua de lunga. Desi are 61 de ani, interpreta de muzica populara se trezeste in fiecare zi la ora ora 06:00 si alearga la studioul de inregistrari, iar mai apoi la repetitii, la filmarile emisiunilor la care participa in calitate de invitat sau de membru al juriului, dar si la spectacole. Cu un astfel de program, Maria Carneci de abia apuca sa doarma cateva ore pe noapte.

L.L

Citește și...