A MURIT Marioara Zavoranu!

Publicat: 17/04/2015 | 10:22

Marioara Zavoranu  A MURIT in aceasta dimineata.Din pacate, dupa o lunga suferinta, inima mamei Oana Zavoranu s-a oprit.

Marioara Zavoranu se afla internata in spital de trei luni,  din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a rinichiului.

marioara zavoranu

În ultimele trei luni, cât a stat în spital, Mărioara nu s-a putut odihni sau mânca. Se vedea pe faţa ei că trece prin momente grele, a slăbit, era trasă la faţă şi abia mai vorbea. Marioara Zavoranu a murit certata cu fiica ei.

Oana si-a aratat sanii in direct la TV, cu cateva ore inainte de moarte mamei sale

Oana Zavoranu nu a crezut ca mama ei este in coma joi seara. A facut circ la o emisiune TV si a adormit foarte tarziu in noapte.

zavoranu

Un telefon pe care nu spera sa il primeasca vreodata a trezit-o in urma cu aproximativ jumatate de ora (10:00). Oana a aflat ca mama ei s-a stins din viata. Vedeta a izbucnit in plans si nu a vrut sa mai vorbeasca cu nimeni.

A MURIT MARIOARA ZAVORANU! PRIMA REACTIE a Oanei Zavoranu dupa ce a aflat ca mama ei A MURIT!

„N-are nici pe dracu. Incearca sa dreaga busuiocul”

Oana a fost ferm convinsa ca mama ei se simte bine, iar cu cateva ore inainte de moartea acesteia, a declarat pentru CANCAN.RO

marioara

„N-are nici pe dracu. Incearca sa dreaga busuiocul ca i-am dat de gol cu faptul ca o tin ilegal la reanimare si ca stie ca are de-a face cu mine pentru toate ilegalitatile( inclusiv ca dracu a auzit sa se permita accesul cuiva la REANIMARE, cu camere, pedichiura, coafat,,etc…si sunt multe de zis”

CITESTE SI 

A MURIT MARIOARA ZAVORANU! PRIMA REACTIE a Oanei Zavoranu dupa ce a aflat ca mama ei A MURIT!

 

A MURIT MARIOARA ZAVORANU! EXCLUSIV / SFASIETOR! Cum a reactionat Gicutu, fratele Marioarei, cand a aflat de moartea acesteia

L.L

Citește și...