A MURIT! Oana Turcu, in stare de SOC! „A plecat dintre noi la o varsta…”

Publicat: 29/12/2014 | 16:38
A MURIT! Oana Turcu, in stare de SOC! „A plecat dintre noi la o varsta…”

Oana Turcu a fost distrusa la aflarea vestii ca fostul deputat, Vlad Hogea s-a stins din viata zilele trecute. Putini sunt cei care stiu ca cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste, in urma cu ceva timp.

Deputatul Vlad Hogea, care a murit la vârsta de 38 de ani, în urma unui infarct, a fost o bună bucată de vreme logodnicul vedetei TV.

Oana Turcu

De altfel, un articol legat de relatia celor doi, a fost publicat in 2007. Vedeta TV a postat pe contul ei de Facebook un mesaj în care şi-a exprimat durerea.

Citeste si

Ea l-a terorizat si tot ea s-a suparat! Cristi Brancu nu a reusit sa-i intre in gratii sotiei nici daca s-a facut pres

Oana Turcu, despre sotul ei: „Cristi a plans cand l-a avut pentru prima data in brate pe fiul nostru”

Astăzi, un om tânăr şi o minte minunată a plecat dintre noi la o vârstă nedrept de fragedă. 38 de ani! Vlad Hogea a fost un om de o rară nobleţe sufleteasca si de un devotament si o curatenie morala prea mare pentru vremurile in care traim. România a pierdut unul dintre cei mai frumoşi luptători ai ei pentru identitate. IÎi mulţumesc pentru atât de multe momente din această viaţă şi mă întreb de ce l-a luat Dumnezeu atât de repede. Poate pentru că îi vrea pe cei buni lânga el. Familia noastră adresează condoleanţe soţiei şi fiicei sale! Dumnezeu saă-l ierte!”, a scris Oana pe contul ei de Facebook.

L.L

Citește și...