Acasă » Știri » Știri interne » A murit regele, traiasca… regii! Dorin si Daniel au mostenit „tronul” impreuna! Romii se bat pe bani la inmormantarea lui Cioaba

A murit regele, traiasca… regii! Dorin si Daniel au mostenit „tronul” impreuna! Romii se bat pe bani la inmormantarea lui Cioaba

De: Cancan 23/08/2013 | 15:55
A murit regele, traiasca... regii! Dorin si Daniel au mostenit tronul impreuna! Romii se bat pe bani la inmormantarea lui Cioaba

Slujba de inmormantare a lui Florin Cioaba  a inceput vineri, la ora 11.00, in curtea casei acestuia, unde a fost amplasata o scena pe care invitatii isi vor rosti mesajele.

UPDATE 17:20 Regele Florin Cioaba a fost inmormantat. Inainte ca trupul neinsufletit sa fie fie bagat in groapa, cei doi fii ai sa sai, Florin si Dorin, au fost incoronati in fata sicriului celui care le-a fost tata.

UPDATE 16:00 Cortegiul funerar al lui Florin Cioaba a plecat de la locuinta acestuia din Sibiu spre Cimitirul Municipal, sicriul fiind asezat pe platforma unui TIR, unde au fost puse si coroane si unde se afla si unele rude ale fostului rege al romilor si agenti de paza, politistii blocand traficul in zona.

Mii de oameni participa la inmormantare
Mii de oameni participa la inmormantare

In jurul orei 13.30, sicriul cu trupul neinsufletit al Florin Cioaba a fost scos din casa si asezat pe carul alegoric, unde aproximativ 30 de pastori au tinut o slujba in memoria acestuia, in fata portii, pe Soseaua Alba Iulia, transmite corespondentul Mediafax.

Carul alegoric este, de fapt, un TIR cu platforma acoperita cu matase alba, sicriul fiind asezat la mijloc, in timp ce in partea dinspre capul tractor au stat pastorii, iar in cea opusa familia, cei doi fii ai lui Florin Cioaba, incoronati regi, nepurtand coroanele pe cap.

cioaba

Pe durata slujbei, locuitorii din zona au urmarit din balcoane ceremonia, iar unii soferi care treceau cu masinile prin zona s-au oprit pentru a face fotografii.

Apoi, cu putin timp inainte de ora 15.00, cortegiul a plecat spre Cimitirul Municipal, pe carul alegoric aflandu-se unele rude ale lui Florin Cioaba, dar si agenti de paza, politistii blocand complet Soseaua Alba Iulia.

Sicriul a fost urcat pe o platforma
Sicriul a fost urcat pe o platforma

In fata carului alegoric merge fanfara, iar oamenii adunati in zona aplauda, unii dintre ei alaturandu-se cortegiului. Pe traseu, cortegiul funerar, format din aproximativ 2.000 de persoane, se opreste la fiecare intersectie mare.

Traseul de la locuinta familiei Cioaba, aflata pe Soseaua Alba Iulia, la iesirea din oras, si pana la Cimitirul Municipal, aflat la iesirea din Sibiu spre Paltinis, este de aproximativ 7 kilometri.

Romii care il conduc pe ultimul drum pe Florin Cioaba se bat pe monedele aruncate spre multime de rudele decedatului.

Florin Cioaba

Inainte de plecarea cortegiului funerar spre cimitir, la locuinta familiei Cioaba au avut loc mai multe ceremonii, principalul eveniment fiind incoronarea ca regi ai romilor a celor doi fii ai lui Florin Cioaba.

Joi seara, Consiliul de Coroana al romilor decisese, cu majoritate de voturi, ca Dorin Cioaba sa fie noul rege al romilor, insa vineri s-a revenit asupra deciziei.

Dorin Cioaba este regele international al tiganilor (foto:rtv.net)
Dorin Cioaba este regele international al tiganilor (foto:rtv.net)

Astfel, Daniel Cioaba, fiul cel mic al lui Florin Cioaba, a fost incoronat rege al romilor din Romania, el primind coroana, sceptrul si lantul cu insemnele casei regale care i-au apartinut tatalui sau, Florin Cioaba. De asemenea, acesta primeste toata averea tatalui sau.

La randul sau, Dorin Cioaba a fost incoronat rege international al romilor si i-a fost pusa pe cap o coroana noua, realizata vineri dimineata din 24 de monede din aur de 24 de karate.

UPDATE 08:00 Apoi va fi citit testamentul, dupa care cortegiul funerar, care va fi deschis de un car alegoric, va pleca spre cimitir.

Dorin Cioaba, fiul cel mare al autointitulatului rege al romilor, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, ca vineri, la ora 11.00, la catafalcul lui Florin Cioaba va incepe o slujba condusa de Beniamin Poplacean, presedintele bordului de conducere al Institutului Teologic Baptist.

Dorin Cioba ar putea fi noul sef al romilor
Dorin Cioba ar putea fi noul sef al romilor

Ceremonia religioasa va fi urmata de citirea testamentului si de incoronarea lui Dorin Cioaba ca rege al romilor, dupa care participantii vor pleca din curtea palatului spre Cimitirul Municipal Sibiu.

Cortegiul funerar va fi deschis de un car alegoric, iar funeraliile vor include si cantece religioase, dar si muzica de fanfara.

„Intre toate titlurile tatalui meu, cel de slujbas al lui Dumnezeu era cel mai important. La ora 11.00 va incepe predica si slujba de inmormantare. Apoi, afara, in curte, va continua slujba si se vor citi mesajele invitatilor pe o scena care va fi amplasata acolo. Dupa transmiterea mesajelor, vom trece la punctul cel mai dureros pentru familie, pentru mama mea. Este vorba despre citirea ordinii succesorale a tatalui meu, de incoronare si citirea primului testament al tatalui meu: testamentul politic si modul in care se va imparti averea tatalui meu. Se cuvine ca sa primeasca fiecare ceva, pentru ca tata a avut multe lucruri, multe titluri, iar eu si fratele meu trebuie sa le ducem mai departe”, a spus Dorin Cioaba.

Potrivit lui Dorin Cioaba, el va primi coroana lui Florin Cioaba de la fratele sau, Daniel, de la mama sa, Marica si de la cei care i-au fost consilieri tatalui sau.

„Inainte ca tata sa plece din casa, mi se va da coroana. Coroana mi-o va inmana mama mea, fratele meu si cei care i-au fost consilieri tatalui meu, oamenii cu grad in conducerea Casei Regale”, a mai declarat Dorin Cioaba. Potrivit acestuia, joi seara se intruneste Consiliul Coroanei, care va lua horararea „fireasca, normala”, ca el sa fie mostenitorul coroanei.

„E o hotarare fireasca, normala. Coroana se mosteneste, cum tata a mostenit-o de la bunicul meu. Aceasta a fost dorinta tatalui meu. Ma gandeam ca acest lucru se va intampla mult mai tarziu. Mai aveam multe de invatat de la tata. Sunt pregatit! O sa incerc sa fac totul bine. Am invatat multe de la tata si multe le-am furat, ca sa zic asa, cu ghilimele, pentru ca tata ma lua peste tot cu el, uneori chiar obligat”, a mai spus fiul cel mare al lui Florin Cioaba. Acesta a adaugat ca dupa incoronare se va rosti „Regele a murit, traiasca regele”, urmand ca Florin Cioaba sa fie dus spre Cimitirul Municipal Sibiu, unde va fi inmormantat alaturi de tatal sau, fostul rege al romilor Ion Cioaba.

Totodata, Dorin Cioaba a spus ca focul care arde din noaptea in care a fost adus acasa Florin Cioaba va fi stins in momentul in care cortegiul funerar va pleca de acasa, urmand ca la fiecare intersectie importanta de pe drumul spre cimitir sa se faca opriri pentru rugaciune.

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus, marti seara, in Romania, cu o cursa de linie care a aterizat pe Aeroportul „Henri Coanda”, iar de acolo sicriul a fost transportat cu o masina la Sibiu. Florin Cioaba va fi inmormantat vineri, in Cimitirul Municipal Sibiu, langa mormantul tatalui sau, unde familia sa a concesionat o parcela de teren pentru 25 de ani.

„Toti cei care vom fi aici vom putea spune ‘A murit regele, traisca regele'”, a mai spus Dorin Cioaba, citat de www.stirileprotv.ro.

R.N.

Banner

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele