A născut un copil mort pentru că anestezistul nu lucrează noaptea! Ce i-a spus nervos un medic din Satu Mare mamei

Publicat: 12/10/2017 | 08:35

Trebuia să fie cea mai fericită zi din viaţa ei, dar s-a dovedit a fi cea mai neagră! O gravidă din Negreşti Oaş a născut un copil mort după ce a fost lăsată o noapte întreagă cu dureri cumplite. Medicii nu i-au făcut cezariană din cauză că anestezistul nu are program noaptea. La un moment dat, medicul a ieşit nervos la mama gravidei.

O gravidă din Negreşti Oaş, în vârstă de 24 de ani, trebuia să aducă pe lume o fetiţă frumoasă şi sănătoase, pe care-şi dorea să o numească Sofia, însă a ajuns să plece acasă cu un bebeluş în sicriu.  

În apropiere de termen, femeia a inceput sa aiba dureri ingrozitoare in zona pantecelor si a crezut ca intra in travaliu. S-a dus la maternitatea din Negresti Oas, la medicul ginecolog care a monitorizat-o pe toata durata sarcinii si care a asigurat-o ca totul e in regula. Dupa doua nopti in care i s-a facut doar o injectie, durerile s-au intensificat.

Medicul ar fi asigurat-o pe mama fetei că totul este în regulă, însă în miez de noapte familia a aflat că starea acesteia s-a agravat şi că va fi trimisă cu ambulanţa la spitalul din Satu Mare.

„Medicul mi-a spus: mama, ia-ti copilul daca nu vrei sa moara, sau vrei sa se nasca un copil mort? Asta mi a spus medicul nervos, cand l-am intrebat de ce nu ii face cezariana aici.Si la un moment dat zice ” NU AVEM ANESTEZIST””, îşi aminteşte mama tinerei de 24 de ani, potrivit stirilekanald.ro.
 

Recomandarea CIAO.RO