A primit la miezul noptii un telefon care a facut-o sa planga in hohote! Apelul a venit din inchisoare!

Publicat: 20/04/2015 | 15:54

Vineri, Marioara Zavoranu s-a stins din viata, iar duminica a fost condusa pe ultimul drum. Ieri, dupa ce a ajuns acasa de la inmormantare, Oana a primit un telefon care a facut-o sa planga in hohote.

Au trecut patru zile de cand Marioara Zavoranu a murit, iar in tot acest timp, subiectul dispartitiei femeii de afaceri, dar si actiunile Oanei au fost indelung discutate de o tara intreaga. Duminica, vedeta si-a condus mama pe ultimul drum, iar la eveniment au participat doar persoanele apropiate.

oana zavoranu

Imediat dupa funeralii, Oana a plecat acasa, iar drumul pana la masina l-a facut insotita de sase bodygurarzi, care s-au asigurat ca nimeni nu se va lua de bruneta. Ajunsa acasa, Oana a incercat sa se odihneasca, insa nu a reusit.

oana zavoranu

La un moment dat, ea a primit un telefon in toiul noptii de la un numar necunoscut, iar in clipa in care a auzit vocea de la celalalt capat, a izbucniti in hohote de plans:

Dan Diaconescu

„Aflat in inchisoare, Dan Diaconescu a tinut mortis sa ii fie alaturi. A sunat-o si i-a transmis condoleantele lui, i-a urat sa fie puternica si sa nu uite tot ceea ce a invatat alaturi de el. Oana a plans, s-a bucurat mult ca el s-a gandit la ea si a tinut mortis sa o incurajeze. Convorbirea a durat cam zece minute, iar ea s-a deschis sufletul in fata fostului sau sef”, a declarat un apropiat al acesteia, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

CUTREMURATOR!!Ce a scris Oana Zavoranu pe coroana pe care i-a trimis-o Marioarei? „Te-am…”

Primele imagini cu Oana Zavoranu. Bruneta a plecat de acasa si merge la cimitir pentru a-si inmormanta mama

 

S-a impacat cu unchiul ei!

 

oana zavoranu

Ieri, Oana Zavoranu si-a condus mama pe ultimul drum, iar la capataiul acesteia a ingropat un razboiu de peste un deceniu cu unchiul ei, poreclit de ea „Gigicu”. Vedeta i-a cerut acesteia iertare, promitandu-i ca nu va mai spune nimic de rau de el.

 

C.B

 

Citește și...