A ramas fara bani si a luat cea mai importanta decizie! Ce a ajuns sa faca Adrian Tutu dupa ce s-a mutat la Focsani!

Publicat: 05/04/2015 | 00:24
A ramas fara bani si a luat cea mai importanta decizie! Ce a ajuns sa faca Adrian Tutu dupa ce s-a mutat la Focsani!

Dupa ce a ramas fara banii castigati la "Romanii au talent", Adrian Tutu a luat cea mai importanta hotarare din viata lui. Aceea de a se muta in orasul natal.

Chiar daca multi nu ii mai dadeau sanse in cariera, iata ca lucrurile au luat o alta intorsatura. In speranta ca va reusi sa faca o cariera in muzica si departe de Capitala, Tutu s-a intors in orasul natal, Focsani. Se pare ca lucrurile merg mai bine decat se astepta, acesta lansand deja o piesa.

adrian tutu

„Sunt foarte multumit si chiar fac ceea ce mi-am propus poate chiar mai mult de atat sunt cu toti prietenii si deja treaba merge din ce in ce mai bine. Am lansat un cântec „”Ma bucur ca esti” in colaborare cu Ana Baniciu pe care nu l-am pregatit ca si single dar care imi place forte mult. Acum lucrez la un single de vara care nu stiu sigur cand o sa iasa dar tot ce pot sa zic e ca simt cum evoluez din ce in ce mai mult si cum lucrurile se îndreaptă spre bine. Tin legatura cu artistii si vin si frecvent in Bucuresti sa imi împărtăsesc ideile cu casa de discuri..As avea oprtunitati in Bucuresti, dar nu imi place sa profit de oportunitati pentru satisfactii personale. Daca unii aleg calea scurta dar imprevizibilă eu o vreau pe cea lunga dar sigură”, a declarat Adrian Tutu in exclusivitate pentru Cancan.Ro.

adrian tutu

Citeste si

Se leaga o idila sau e doar pasiune de moment? Xonia, sarut pasional cu primul castigator de la „Romanii au Talent”!

Va amintiti de Tutu, primul castigator de la Romanii au Talent? Vezi cum arata acum si ce decizie a luat privind viitorul sau

adrian tutu

A refuzat ajutorul

Fostul castigator de la „Romanii au talent” a martuirisit ca au existat persoane care i-au oferit ajutorul, incercand sa-l convinge sa nu paraseasca Bucurestiul, insa interpretul a fost mai hotarat ca niciodata. „Au fost multi care au vrut sa raman acolo dar am preferat sa o iau singur asa cum am invatat. Pe unde am foat am lăsat loc de „buna ziua ” nici nu se pune problema bani ca sa ma întorc acolo dar prefer sa stiu ca tot ce am facut e facut de mana mea”, a mai adaugat tanarul.

Adrian Tutu a cheltuit cei 120.000 de euro in interes personal, pentru a putea sta in Bucuresti si pentru a se acomoda cu viata de aici. Pe langa chirie si utilitati, Adrian era nevoit sa scoata lunar bani din buzunar pentru mancare, haine, dar si pentru propriile placeri specifice oricarui tanar de varsta lui.

Livia Lixandru

Citește și...