A recunoscut ca e virgin la 47 de ani! Dar, in sfarsit, si-a gasit iubita!

Publicat: 31/12/2015 | 21:07
A recunoscut ca e virgin la 47 de ani! Dar, in sfarsit, si-a gasit iubita!

Gigel Frone trece in noul an cu zambetul pe buze, caci sarbatoreste revelionul 2016 alaturi de o tanara dansatoare. CANCAN.ro a stat de vorba cu fostul concurent de la "Romanii au talent" si a aflat detalii din viata acestuia.

Asa arata acum Gigel Frone
Asa arata acum Gigel Frone

Cine se gandea ca Gigel Frone va petrece sarbatorile trist in casa, ei bine, s-a inselat, iar asta pentru ca artistul a povestit pentru CANCAN.ro ca va avea parte de o petrecere pe cinste, in casa unor prieteni, dar si la restaurant. O tanara care practica belly dance ii va tine companie.

Gigel Frone

„Voi face revelionul cu Roxana, o fata care danseaza belly dance. Voi face revelionul in Bucuresti, in Amzei, apoi ma voi duce la 1 Decembrie la un prieten comun. Stam si a ne distram. Daca e ok, stam acolo, daca nu , mergem la Alina, prezentatoiarea mea. Fata cu care prezint eu evenimentele.”, a declarat Gigel pentru CANCAN.ro.

Gigel Frone

Citeste si:

A apus vremea celebritatii! Ce s-a ales de Gigel Frone, la 3 ani dupa ce a ajuns in finala ”Romanii au talent”

Gigel Frone traieste pe picior mare. Fostul concurent de la „Romanii au talent” a facut dezvaluiri despre locul in care sta

Gigel Frone

Vrea televiziunea lui

Cat despre planurile de viitor, Gigel anunta ca va face un proiect mai tare ca „Romanii au talent”. “O sa fac un proiect ceva mai tare, un show mai tare ca romanii au talent. O sa fie superb, ceva unic, am si prezentatoare. Proiectul e gata.”, a declarat Gigel pentru CANCAN.ro

Gigel Frone

Gigel Frone a devenit celebru dupa participarea show-ului „Romanii au talent”, de la Pro TV. Barbatul este din Onesti, judetul Bacau, insa patru ani locuieste in Bucuresti cu chirie. Desi multi l-au plans ca nu are bani din ce sa traiasca, Gigel Frone se descurca chiar foarte bine. Pentru o chiria lunara, e plateste 21 de milioane, bani pe care ii face din spectacole. Fostul concurent de la „Romanii au talent” locuieste la un hotel din zona Garii de Nord.

Eva Stan

Citește și...