A reinceput RAZBOIUL dintre Pepe si Oana Zavoranu! Vedeta a facut-o praf pe sotia cantaretului!

Publicat: 25/04/2013 | 18:39
A reinceput RAZBOIUL dintre Pepe si Oana Zavoranu! Vedeta a facut-o praf pe sotia cantaretului!

Desi dadeau semne ca si-au incheiat socotelile, se pare insa ca acest gand a fost doar o amagire. La doi ani de la divort, Pepe si Oana Zavoranu se razboiesc in continuare atat la tv, cat si prin salile de judecata.

Care este motivul pentru care cei doi fosti soti se cearta de cand s-au separat? Ei bine, aflati ca nici acum, la doi ani de cand au divortat, Oana si Pepe nu se pot abtine sa nu se razboiasca pe una dintre camerele apartamentului in care au locuit timp de opt ani.

 Nervoasa pe intreaga situatie, Oana Zavoranu si-a spus amarul la tv, insa nu a putut sa nu o atace si pe sotia lui Pepe, care, in opinia ei, minte mult.

„N-am nimic cu ea (n.r – Raluca Pastrama), dar sa nu ma mai ia cu cat e ea de virgina. E Fiona, poarta 46 la picior. Tatal ei e lautar, sa nu mai zica ea ca e avocat. Nu e. Eu sunt absolventa. Am facut patru ani de facultate, Pepe are patru clase. Vreau sa facem niste comparatii si sa vedem cine este el cand vorbeste de mine, sa-si dea ochii peste cap cand vorbeste despre mine. Minte cand vorbeste despre socrii lui, despre familia lui. Nu m-a interesat ca e rrom, ca eu am parieteni rromi de calitate. El s-a facut remarcat atunci cand isi vindea nevasta”, a spus Oana Zavoranu, la Acces Direct.

 

Pepe si Raluca, sotia lui
Pepe si Raluca, sotia lui
Citește și...