Memeluşa, fiica lui Mihai Stoica, a petrecut în club fără iubit! Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe fata lui MM la 3 dimineaţa, împreună cu o prietenă, dar fără Dan Petrache, fiul temutului ”Şefu'”.

Teodora Stoica şi-a făcut apariţia la club fără iubit! Fiica lui MM Stoica a ieşit să se distreze împreună cu o prietenă, fără urmă de Dan Petrache, fiul lui Adrian Petrache, cunoscut drept Şefu'.

Memelusa a iesit la club fără iubit
Memelusa a iesit la club fără iubit


Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe Memeluşa la 3 dimineaţa, după noaptea petrecută într-un club de fiţe din Bucureşti.

Fiica lui MM Stoica a ales pentru seara petrecută în club o rochie din piele neagră, cu o pereche de dresuri plasuri şi o pereche de platforme à la Lady Gaga. Peste rochia din piele, Memeluşa a purtat o haină din blană.

Fetele au căutat minute în şir un taxi care să le ducă în siguranţă acasă. Memeluşa a fost ”şefa”, ea fiind cea care a găsit maşină şi care a urcat prima, fiind urmată îndeaproape de prietena ei.

Fata managerului de la Steaua este de mai multă vreme cu Dan Petrache, fiul lui Adian Petrache, om de afaceri cunoscut sub porecla de „Şefu”. Printre vedetele cu care Dan Petrache a avut relaţii în trecut se numără şi Rodica Miron, un cunoscut model din România.

Citeste despre:memelusa, memelusa iubit, memelusa despartit iubit, memelusa fiu sefu


Share On Facebook