A socat pe toata lumea! Cum a putut sa se imbrace sotia lui Horia Brenciu la nunta

Publicat: 28/09/2014 | 17:00

Orice femeie viseaza la ziua cea mare, in care va imbraca rochia alba. Pentru Alice Dumitrescu, insa, realitatea nu a semanat deloc cu visele ei. Sotia lui Horia Brenciu nu a avut rochie de mireasa, ci a ales o tinuta roz.

Dupa aproape opt ani de relatie, Horia Brenciu si iubita lui au decis sa faca pasul cel mare. Duminica aceasta, cei doi si-au unit destinele in fata Domnului, la o biserica din Capitala. Invitatii au ramas fara cuvinte atunci cand au vazut-o pe Alice.

Sotia lui Horia Brenciu a ales sa poarte o rochie roz, in locul rochiei clasice de mireasa
Sotia lui Horia Brenciu a ales sa poarte o rochie roz, in locul rochiei clasice de mireasa

CITESTE SI

Scena desprinsa din filmele cu gangsteri! Ce manevra a facut Horia Brenciu pentru a scapa de camere

Inca un burlac celebru a ajuns in fata altarului. Horia Brenciu s-a casatorit azi cu mama fiicei sale

Alice a avut o rochie roz la cununia cu artistul
Alice a avut o rochie roz la cununia cu artistul

Cei care se asteptau ca sotia lui Brenciu sa imbrace rochia alba de mireasa au avut o mare dezamagire. Aceasta a optat pentru o tinuta roz pal, alegand sa fie o mireasa neconventionala. Cel mai probabil, explicatia pentru gestul ei sta in faptul ca Alice Dumitrescu a mai fost casatorita o data, iar doamnele aflate la a doua cununie aleg de obicei sa poarte o alta culoare decat clasicul alb.

Alice a alergat catre intrarea in restaurant
Alice a alergat catre intrarea in restaurant

A iesit din biserica flancata de bodyguarzi

Dupa terminarea ceremoniei religioase, atat Horia Brenciu, cat si sotia lui, au ales sa paraseasca biserica intr-un mod inedit. Cei doi au iesit din lacasul de cult flancati de bodyguarzi si acoperiti de umbrele. Atunci cand a ajuns la restaurant, Alice a folosit intrarea din spate. In plus, dupa ce a coborat din masina, aceasta a alergat pur si simplu catre usa, intrucat nu mai avea umbrela care sa o protejeze de camerele de filmat.

A.D.
 

Citește și...