A speriat pe toata lumea! Ce a facut Geanina Ilies in urma cu putin timp

Publicat: 26/10/2014 | 22:48
A speriat pe toata lumea! Ce a facut Geanina Ilies in urma cu putin timp

Duminica aceasta, Geanina Ilies a reusit sa isi sperie toti prietenii virtuali, dupa ce a facut publica o simpla fotografie. Vedeta era machiata ca de Halloween si parea ca a suferit un accident grav la fata.

Un machiaj bine executat poate face minuni oricand, atat in sens pozitiv, cat si negativ, iar Geanina Ilies stie foarte bine acest lucru. Duminica aceasta, vedeta s-a lasat pe mana unui make-up artist care a reusit sa ii schimbe total aspectul si sa induca pe toata lumea in eroare.

Geanina Ilies si-a speriat fanii cu aceasta fotografie
Geanina Ilies si-a speriat fanii cu aceasta fotografie

CITESTE SI

S-au impacat! La 3 luni de la despartire, Geanina Ilies l-a primit pe iubit inapoi. Primele imagini cu ei impreuna

Geanina Ilies, sarutata cu foc de iubitul ei, Mircea! A facut publica o imagine din intimitatea lor

Cu ajutorul fardurilor, vedetei i-a fost creata o rana imensa pe un obraz, iar atunci cand au vazut-o asa, fanii s-au speriat de moarte. La prima vedere, acestia au crezut ca stirista a suferit vreun accident, facandu-si griji pentru ea. Din fericire, insa, totul era doar… un artificiu cosmetic.

Bruneta este una dintre cele mai sexy vedete de la noi
Bruneta este una dintre cele mai sexy vedete de la noi

Printre cele mai sexy mamici din showbiz

La cei 26 de ani, Geanina isi creste singura copilul pe care il din casatoria cu Irinel Varga. Stirista a fost desemnata in repetate randuri drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania, dar si printre cele mai sexy mamici din showbiz. Ilies incearca sa petreaca cat mai mult timp cu fiul ei, Patrick, in varsta de sase ani, obisnuind chiar sa se afiseze cu el si la evenimentele cu copii.

A.D.

Citește și...