A spus că se pregăteşte să devină tată, iar azi, What’s Up s-a pozat cu bebeluşul: „Felicitări şi la mai mulţi”

Publicat: 15/11/2017 | 16:54

What's Up a lăsat pe toată lumea mască în această după-amiază, după ce a făcut publică o fotografie în care ţine în braţe cu bebeluş. Mesajul artistului, dar şi felul în care ţine în braţe micuţul i-a bucurat pe mulţi, iar unii dintre ei s-au grăbit să îl felicite. Vestea dată de What's Up vine la mai bine de jumătate de an e când a mărturisit că el şi soţia sa vor să facă un copil.

What’s Up a mers azi să-şi vadă nepoţelul. La un moment dat, cântăreţul s-a lăsat fotografiat în timp ce îl ţinea în braţe tare grijuliu, iar una dintre mâini îi susţinea capul… ce să mai, la fel ca un adevărat tătic. „Primul meu finuţ” e mesajul pe care soţul Siminei l-a scris pe pagina sa de Instagram.

„Felicitări şi la mai mulţi”, „Să vă trăiască!”, „Ce drăguţ e!”, „Pe când şi primul tău bebe?” sunt patru dintre mesajele postate de fanii cuplului.

În urmă cu câteva luni, What’s Up a mărturisit că el şi frumoasa lui soţie vor începe să lucreze la primul copil din decembrie.

„(…) Este un lucru foarte frumos (…) Şi, în rest, ce să zic… iubirea e mai cu patos. Dacă ne ajută bunul Dumnezeu vine şi un copil şi de acolo vă mai povestesc. (…) Eu aştept de cinci ani să vină, numai că vara asta mi-a zis soţia mea că e ultima vară în care nu-şi doreşte să aibă burta umflată. Şi, din decembrie, îmi dă voie, practic. (…)”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni TV pe 25 ianuarie 2017.

What’s Up sau Marius Ivancea, pe numele din buletin, trăieşte o poveste de iubire cu Simina, soţia sa. Cei doi s-au căsătorit civil şi religios pe 28 august 2016.

Citește și...