A trecut pe langa moarte, dar a ramas cu teama de intuneric. Ioan Gyuri Pascu nu doarme fara lumina de veghe

Publicat: 10/02/2013 | 23:00
A trecut pe langa moarte, dar a ramas cu teama de intuneric. Ioan Gyuri Pascu nu doarme fara lumina de veghe

La mai bine de doi ani de la accidentul vascular, Ioan Gyuri Pascu si-a schimbat aproape in totalitate stilul de viata. A renuntat definitiv la alcool si a redus tigarile, dar nu a reusit inca sa-si infranga teama de intuneric.

In decembrie 2010, actorul Ioan Gyuri Pascu trecea prin cumpana vietii lui, cand a ajuns de urgenta la spital, in urma unui accident vascular. Din acel moment, viata artistului a luat o cu totul alta turnura. Medicii au reusit sa il salveze, recomandandu-i sa renunte la stilul de viata haotic, la munca in exces, noptiile nedormite si viciile care i-au deteliorat profund starea de sanatate.

Actorul a renuntat si la bauturile carbogazoase pe baza de cofeina
Actorul a renuntat si la bauturile carbogazoase pe baza de cofeina

„Am renunatat la bautura, dar nu pe loc. Cred ca i-am pus cruce la o luna si ceva dupa accident. Eu cantam in cluburi, la concertele mele, cu berea la picior. Cu fumatul a fost si este mai greu. Am avut la viata mea o perioada de trei ani si 11 luni in care am reusit sa ma las total de tigari. Dupa accident nu am reusit sa repet figura, iar acum, fumez dar nu stiu cat. Cine sa le numere? Bine, nici nu vreau sa renunt definitiv pentru ca eu cand imi propun ceva imi iese. Mai putin sa-mi infrang teama de intuneric. Da, nu mi-e rusine sa spun ca mi-e teama de intuneric. In timpul noptii trebuie sa-mi vina de undeva o mica lumina, un licar, un ceva. Altfel, nu ma simt confortabil”, ne-a marturisit Ioan Gyuri Pascu.

In acest moment, artistul se simte multumit cu viata sa
In acest moment, artistul se simte multumit cu viata sa

In ultima vreme insa, de cand are foarte mult de lucru, repeta alaturi de trupa sa umoristica pentru serie celor cinci spectacole pe care le va sustine, curand, la Sala Radio, si munceste de zor sa finalizeze cel mai recent album al sau, artistul spune ca nu mai acorda atata importanta acestui detaliu. „Am dormit la viata mea si pe intuneric, dar nu ma simt confortabil. Nu-i nimic iesit din comun. Cred ca sunt multi oameni ca mine”, a adaugat Gyuri Pascu. 

Simona Odorhean

 

Citește și...