Abandonat de fiicele lui, tatal unor surori faimoase a ajuns sa lucreze “cu ziua” la Ciorogarla! Cara, sapa si e “om bun la toate”

Publicat: 09/09/2014 | 00:14
Abandonat de fiicele lui, tatal unor surori faimoase a ajuns sa lucreze “cu ziua” la Ciorogarla! Cara, sapa si e “om bun la toate”

Tatal surorilor Luciu nu fuge de munca si ar face orice pentru a castiga un ban cinstit. Ion Luciu are o pensie mica, dar care abia daca-i ajunge pentru medicamente si paine pe toata luna. Astfel, el mai munceste din cand in cand cu ziua, la prieteni.

Batran, bolnav si singur, Ion Luciu se descurca cum poate. Are o pensie mica, de doar cateva sute de lei, bani care abia daca-i ajung pentru medicamente si paine. Astfel, barbatul se vede nevoit sa lucreze cu ziua, pentru a castiga un ban cinstit, care sa-l ajute sa duca un trai decent. 

Ion Luciu e speriat ca isi va petrece batranetea singur
Ion Luciu e speriat ca isi va petrece batranetea singur

„Acum sunt la un prieten la Ciorogarla, il ajut la treaba prin curte. Am o obligatie la el, dar imi da si cativa banuti. Nu mi-e frica de munca, imi caut de lucru de ceva vreme. Fac orice este nevoie, dar momentan nu am reusit sa gasesc nimic. Ma descurc destul de greu cu pensia asta mica, noroc macar ca fiica mea Nicoleta ma mai ajuta financiar, altfel nu m-as descurca”, a declarat Ion Luciu pentru CANCAN.ro. Barbatul incearca de cateva saptamani bune sa ia legatura cu sotia si fiicele sale, insa fara rezultat, deoarece acestea se pare ca nu-i raspund la telefon. 

Nicoleta si mama sa au o relatie extrem de apropiata
Nicoleta si mama sa au o relatie extrem de apropiata

„Le tot sun dar nu dau de ele. Nicoleta mi-a dat un SMS ca este plecata din tara, dar n-am avut credit pe telefon sa-i raspund. Mi-e dor de ele, abia astept sa le vad. Nici sotia nu-mi raspunde la telefon”, ne-a mai spus Ion Luciu.

Nicoleta ii plateste intretinerea si utilitatile

nicoleta luciu

Nicoleta Luciu nu a avut o copilarie tocmai fericita si a recunoscut ca parintele sau obisnuia sa o mai altoiasca din cand in cand. Cu toate acestea, vedeta isi iubeste tatal si are grija de el. Nicoleta ii plateste acestuia intretinerea apartamentului din Drumul Taberei, acolo unde locuieste barbatul, dar si utilitatile aferente.

CITESTE SI

Inca o nenorocire pe capul Nicoletei Luciu! Tatal vedetei i-a transmis un mesaj teribil, dupa ce s-a apucat din nou de bautura!

Tatal Nicoletei Luciu a refuzat sa mearga la dezalcoolizare, dar i-a facut fiicei lui un juramant! “Ma las de bautura, daca…!”

Le-a promis copiilor ca nu mai pune gura pe alcool, dar a recidivat! Ce a ajuns sa faca acum tatal unei vedete de la noi!


Familia i-a cerut sa renunte la alcool

Nicoleta Luciu

Nicoleta si Iuliana Luciu au recunoscut public faptul ca tatal lor are probleme cu alcoolul si au facut tot posibilul pentru a-l ajuta sa scape de acest viciu. Au vrut chiar sa-l interneze la o clinica specializata din Germania, dar s-au lovit de refuzul vehement al barbatului. 

Ion Luciu a promis ca ii va lasa Iulianei apartamentul din Drumul Taberei
Ion Luciu a promis ca ii va lasa Iulianei apartamentul din Drumul Taberei

Acesta a sustinut ca poate scapa singur de problema alcoolului si chiar a rezistat aproape doua luni fara sa puna gura pe bautura. De curand insa, Ion Luciu a cedat din nou tentatiei, de suparare spune el.
 

Georgiana Coman

Citește și...