Acasă » Știri » Sport » Fotbal » Abonamentul la Cupa se ridica din Giulesti

Abonamentul la Cupa se ridica din Giulesti

De: Cancan 28/05/2007 | 00:00
Abonamentul la Cupa se ridica din Giulesti

Reeditare. Rapidistilor le place din ce in ce mai mult acest trofeu pe care il vor mai pastra inca un an Alexandru Mazilu, Timisoara „Desteptati-va Rapid si Poli!”, ar putea fi o varianta mai potrivita decat imnul national, pentru a-i trezi pe fotbalistii celor doua echipe, aflati in criza de rezultate in ultimele saptamani. Timisorenii, incurajati de un public fantastic, au inceput mai bine decat bucurestenii. Nu tin cont de prieteniile suporterilor, doar se disputa un trofeu, se joaca pentru Europa si pentru bani. Arbitrul Augustus Constantin pare ingaduitor, s-a ferit initial sa dea „galbene”. Minutul 13 aduce modificarea tabelei. Zicu dribleaza naucitor, ii paseaza lui Buga, care il executa din 10 metri pe Pantilimon. Gata, s-a scris istoria primului gol! Poli pare anesteziata si nu reuseste sa se mai apropie de poarta lui Dani Coman, care joaca incomplet refacut, strangandu-si intre dinti durerea. Dupa prima jumatate de ora, notam doar evolutia buna a juniorului „alb-violet” Torje, surpriza antrenorului Velcea de pe banda stanga. Atmosfera este incordata pe teren, spiritele se incing la orice fault mai dur. Constantin Zotta e trimis in tribuna sa se linisteasca. Pana la pauza, Poli pune o singura data in pericol poarta lui Coman, la sutul deviat al lui Mansour, care trece putin peste. La reluare, in doar trei minute, rapidistii si-au dublat avantajul. Zicu profita de nesiguranta goalkeeperului Pantilimon si reia in poarta goala din opt metri. Peluza visinie ia foc la propriu. Pompierii isi fac datoria. In tabara opusa, fanii „viola” sunt resemnati. Favoritii lor sunt niste umbre pe teren. Velcea nu renunta si scoate de pe teren doua maini moarte, Mansour si Plesan. Omoduemuke, introdus in joc de doar trei minute, il pocneste pe Ionut Mazilu si primeste direct „rosu”. Poli e la pamant, sezonul s-a terminat rau. Moldo-gol isi joaca ultimele opt minute din cariera de fotbalist, iar Rapid arata tuturor locul de unde se ridica „abonamentele” la Cupa Romaniei: cartierul Giulesti.

Nasii de pe trenuri s-au imbogatit

Finala de la Timisoara a mobilizat mii de fani giulesteni din Bucuresti. Si cum Rapid se confunda cu CFR, mijlocul de transport preferat al suporterilor este trenul. Acestia si-au facut simtita prezenta pe ruta Capitala ? Banat chiar cu doua zile inaintea meciului. In acest timp, aceasta migratie „visinie” spre Vest a picat cum nu se poate mai bine pentru controlorii de tren. Suporterii au fost o adevarata mina de aur pentru „nasi”. Spre exemplu, Acceleratul 1691 care a plecat din Bucuresti, vineri, in miez de noapte. 300 de fani ai Rapidului au luat cu asalt vagoanele. Putini dintre ei aveau bilete. Ceilalti au cotizat, fiecare, cel putin 5 lei catre „nas”. Culmea, situatia se repeta dupa plecarea din Craiova, de aceasta data cu alt controlor. Alta cheta facuta de suporteri. Un calcul simplu ne duce la niste sume impresionante pentru cateva ore. Se mai tine cont ca fanii „visinii” trebuie sa se si intoarca din Timisoara tot pe acelasi drum. Concluzia: „nasii” isi freaca palmele de fericire. Creditul fara buletin se ia direct de la locul de munca. (A.M.)

Exclusiv: Razvan a pregatit victoria in cazinou

Senzational. Intre doua jetoane, Lucescu Jr. se gandeste si la schemele tactice de la Rapid Ionut Margaritescu, Timisoara In seara dinaintea meciului, dupa antrenamentul de pe stadionul „Dan Paltinisanu”, fotbalistii rapidisti se relaxeaza la terasa hotelului „Lido” in care sunt cazati la Timisoara. Patronul locatiei este, evident, mare fan al clubului de sub Podul Grant. Mai apoi, rapidistii inchid unul cate unul ochii in ritmuri de manele care vin dinspre discoteca aflata la parterul hotelului. Lume multa, stransa pentru o onomastica. Printre petrecareti se afla si titularul Mugurel Buga, vrajit de atmosfera locala. Cum se face ca acesta este prezent altundeva decat la somn? Simplu! „Militia”, formata din antrenor, secund, directorul general si cel de imagine, si-a parasit postul. Este adevarat. Este trecut de ora 23.00 si niciunul dintre cei mentionati nu este prezent la hotel. Unde se afla, totusi, acestia? La Casino „Bastion”, gasim raspunsul. Acolo, in linistea jetoanelor si a ruletei, „militienii” isi incearca norocul cu o seara inaintea deciderii unui intreg sezon. Este trecut de unu noaptea si masini cu numere de Bucuresti si insemne „Crowne Plaza” sunt zarite in parcarea cazinoului. Oare cat va mai dura? Grupul celor patru nu se afla la prima abatere. Si-au facut incalzirea inaintea semifinalei de Cupa cu Pandurii. Voie buna pana la ora 03.00 in noapte!

Ura sau dragoste?

In Giulesti, de la amenintari la declaratii de iubire este un singur pas. Castigarea celei de a 13-a Cupe a Romaniei a facut uitate evenimentele neplacute de dupa egalul dramatic cu Otelul, scor 3-3. „Va rupem picoarele”, se putea auzi atunci pe langa vestiarele de la stadionul Rapid. „Va vom iubi mereu”, scanda galeria dupa victoria cu Poli din ultimul act al Cupei. Emotionant a fost momentul in care rapidistii au ajuns cu trofeul in dreptul peluzei violete. „Alb-visinii” au fost primiti cu bratele deschise de galeria infratita. In schimb, la primirea medaliilor de argint, jucatorii de la Poli au fost huiduiti serios de cei peste 27.000 de fani proprii. (A.M.)

” Urari” pentru Sefi

Sarbatoare mare in autocarul echipei giulestene. La plecarea de la stadion, jucatorii au zabovit minute bune in vehiculul care urma sa-i duca la hotel. Au cantat, au scandat, au pupat Cupa. Versurile preferate dedicate sefului George Copos. „Podul de piatra s-a daramat”, suna primul vers. „M..e George Copos”, este finalul culminant al baladei inchinate stapanului. Nici presedintele Basescu nu a scapat de intepaturi, acestea venind din partea galeriei rapidiste. „Stelistule”, e caracterizarea facuta de fanii „visinii” conducatorului tarii, care a condus festivitatea de premiere. (A.M.)

Chef cu fite pana dimineata

Ultima partida a sezonului a adus si dezlegarea totala la distractie pentru jucatori. Dupa o cina scurta la hotelul in care au fost cazati, giulestenii si-au dat intalnire in clubul Heaven. Aceasta locatie este una de „fite” in Timisoara si este frecventata numai de lumea buna din orasul de pe Bega. Cheful invingatorilor a tinut pana spre dimineata. S-a baut mult, unii dintre fotbalisti chiar au dansat cu frumusetile locale, dar niciunul dintre ei nu a plecat pe patru carari spre camerele de hotel. (I.M.)

Torte In gentile Rapidului

Pe orice bilet la un meci de fotbal din Romania scrie clar ca este interzis accesul pe stadion cu obiecte pirotehnice etc. Cum a ajuns galeria Rapidului sa posede torte in peluza? Simplu. O geanta mai mult decat cuprinzatoare i-a alimentat pe fanii veniti de la Bucuresti. Faptasul, care a introdus pe stadion acea geanta plina ochi cu torte si fumigene, este un angajat al clubului Rapid, care se ocupa de echipamentului sportiv al fotbalistilor „alb-visinii”. Acesta a bagat in stadion obiectele pirotehnice intr-una din gentile speciale destinate tricourilor de joc, chiar pe sub nasul jandarmilor. (I.M.)

Autocarul, facut praf

Sambata dimineata, autocarul echipei gazda a fost implicat intr-un accident rutier destul de grav. Strada Gheorghe Doja a fost locul coliziunii puternice dintre un mijloc de transport in comun si vehiculul celor de la Poli. Vinovat este soferul autocarului care nu a cedat trecerea, lovind frontal tramvaiul si deraindu-l sapte metri de pe linia de cale ferata. Din fericire, niciunul dintre fotbalistii timisoreni nu se afla la acel moment in autocar. Cel mai grav a fost ranita vatmanita tramvaiului, care se afla la spital, in afara oricarui pericol, dar cu multiple fracturi. (A.M.)

Zicu, omul meciului

Ianis Zicu a stralucit pe stadionul „Dan Paltinisanu” din Timisoara. Chiar daca tanarul fotbalist a jucat ultimul sau meci in tricoul echipei Rapid, determinarea sa a uimit pe toata lumea. A driblat senzational la primul gol si a marcat golul desprinderii. Ianis a facut, de asemenea, un foarte bun joc tactic, el venind mult in sprijinul liniei de mijloc. Pe buna dreptate, el a fost recompensat cu trofeul care s-a acordat celui mai bun fotbalist de pe teren. (A.M.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele