Accident cu cinci răniți în județul Argeș. Un bărbat de 80 de ani, găsit inconștient la locul impactului

Autor: Maya Radu
Publicat: 20/08/2019 | 15:44

Accident grav în Argeș. Cinci victime au fost preluate de ambulanțe. O persoană este inconștientă. Ceea ce părea, la prima vedere, o tamponare s-a dovedit a fi un accident cu cinci victime în municipiul Pitești. (VEZI ȘI: FRATELE ARTISTEI ANAMARIA POP RĂSTOARNĂ TOT CE SE ȘTIA DESPRE ACCIDENT. NU AR FI ADORMIT LA VOLAN, CI…)

Din primele informații, trei autoturisme s-au ciocnit violent pe varianta Prundu. Martorii care au sunat la 112 au anunțat, inițial, o victimă. La fața locului, salvatorii au găsit cinci persoane rănite, dintre care una era inconștientă. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 80 de ani, preluat de SMURD. Medicii le-au acordat primul ajutor și toți răniții au fost transportați la spital.

Cinci răniți și într-un accident din județul Arad

Un accident cumplit s-a petrecut, marți, și în județul Arad. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7 (E68Deva – Arad, la ieşirea din localitatea Păuliş către Sâmbăteni, judeţul Arad, a avut loc, marți, un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.

Mașină răsturnată la Posada

De asemenea, tot marți, pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 118+500 de metri, în zona localităţii Posada, judeţul Prahova, un autoturism s-a răsturnat pe carosabil. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Traficul se desfăşoară însă îngreunat, pe un fir alternativ, mai informează INFOTRAFIC.

Accident în lanț pe DN 13

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române mai arată că pe DN13A Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc, între localităţile Căpâlniţa şi Băile Homorod, judeţul Harghita, a avut loc, marți, un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Circulaţia rutieră s-a desfăşurat îngreunat, pe un fir alternativ. (CITEȘTE ȘI: GHINION. UN ȘOFER DIN IAȘI A MERS LA POLIȚIE SĂ DECLARE UN ACCIDENT MINOR, ÎNSĂ A UITAT CĂ BĂUSE ALCOOL)

Citește și...