Fratele artistei Anamaria Pop răstoarnă tot ce se știa despre accident. Nu ar fi adormit la volan, ci…

Publicat: 19/08/2019 | 15:18

Cântăreața Anamaria Pop, care și-a pierdut viața duminică după-amiază, într-un tragic accident rutier, nu ar fi adormit la volan, așa cum s-a crezut până acum. „I s-a făcut rău”, a precizat Flaviu Costin, fratele artistei.

Accidentul în care a murit Anamaria Pop nu s-ar fi produs ca urmare a faptului că șoferița a adormit la volan, așa cum s-a vehiculat la început. Fratele cântăreței a explicat că artista ar fi suferit de o problemă acută de sănătate: „I s-a făcut rău”.

Soțul artistei a murit în urma unui atac cerebral

Acesta a mai arătat că sora lui era văduvă de aproximativ opt ani, după ce soțul ei a murit fulgerător. „A făcut un atac cerebral”, a mai spus el. Soțul artistei a lucrat la penitenciar, a explicat fratele Anamariei Pop. (NU RATA: FIUL CEL MARE AL ARTISTEI ANAMARIA POP, MESAJ SFÂȘIETOR)

„Tot ce a făcut, tot restul vieții, a fost doar pentru copiii ei”

„A suferit foarte mult, vă dați seama, a rămas tânără, cu doi copii. Cel mic era încă la grădiniță. Tot ce a făcut, tot restul vieții, a fost doar pentru copiii ei”, spune un apropiat al familiei, care locuiește în Baia Sprie, acolo unde stătea și artista. Cel mai mic dintre copii a terminat acum clasa a VIII-a și este premiant.

Ceremonia funerară va avea loc în Cetățele, localitatea de origine a artistei, miercuri, de la ora 13.00, conform primelor informații. (VEZI ȘI: ANAMARIA POP ÎMPLINISE DE CURÂND 36 DE ANI. CE FRUMOASĂ ERA CÂNTĂREAȚA)

Pasagerul din dreapta, internat în stare gravă

Pasagerul care se afla în mașină alături de artistă era un instrumentist care cânta cu ea. El se află acum internat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, la secția Terapie Intensivă. „Este un pacient de 15 ani, a fost internat cu politraumă. Cu contuzie toracică și pulmonară, cu fracturi costale și fractură de femur. Având în vedere că nu au trecut încă 24 de ore de la accident este destul de greu să ne pronunțăm, dar orice operație care se impune are riscul ei.

Probabil va fi operat la picior, însă și contuzia pulmonară și toracică sunt riscante; am văzut cazuri de contuzie pulmonară care a dus la deces în câteva zile. Deocamdată nu ne putem pronunța asupra stării lui”, a menționat Vasile Pop, managerul Spitalului Județean din Baia Mare. (Citește și: Legătura înfiorătoare dintre Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop! Creatorul de modă și cântăreața au murit din același motiv)