Legătura înfiorătoare dintre Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop! Creatorul de modă și cântăreața au murit din același motiv

Publicat: 19/08/2019 | 10:57

La aproape patru luni de la moartea cutremurătoare a regretatului designer Răzvan Ciobanu, cântăreața Anamaria Pop a sfârșit tot într-un accident mortal în timp ce se afla la volanul mașinii personale. Mai mult, există o legătură înfiorătoare între cele două tragedii. Aseară, artista de muzică populară ar fi trebuit să cânte alături de alți soliști în cadrul unui eveniment… dar, de ieri, ea cântă printre îngeri.

Citește și: Fratele artistei Anamaria Pop răstoarnă tot ce se știa despre accident. Nu ar fi adormit la volan, ci…

Legătura înfiorătoare dintre Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop

Firul vieții solistei Anamaria Pop s-a rupt pe un drum din județul Maramureș ieri, după-amiază. În timp ce se afla pe raza localității Cicârlău, ea a pierdut controlul volanului, autoturismul a ieșit de pe carosabil, a izbit un copac din stânga direcției de mers, iar în urma impactului, mașina a fost aruncată într-un șanț. Conform celor mai noi informații, la locul accidentului rutier teribil nu s-au găsit urme de frânare. Coincidență sau nu… nici în locul în care Răzvan Ciobanu și-a dat ultima suflare, anchetatorii nu au descoperit urme de frânare. În timp ce se afla la volanului unui Range Rover, designerul, spun poliţiştii,“din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra maşinii”. Imediat, bolidul a părăsit partea carosabilă către dreapta, apoi a mers 850 de metri până când s-a izbit violent de mai mulţi copaci. Impactul i-a fost fatal.

Citește și: Laura Vicol, dezvăluire în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. “Încep să se lege lucruri. Așa cum am bănuit de la început, adevărul…”

Colaj cu imagini surprinse în urma accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu (foto stânga) și o fotografie realizată după incidentul rutier în care Anamaria Pop și-a pierdut viața (foto dreapta)

Vă reamintim că tragedia în urma căreia regretatul designer a murit fost anunţată la serviciul unic de urgență 112 în dimineaţa de 29 aprilie, la ora 07:15. În clipa în care medicii au ajuns la faţa accidentului mortal, ei au constatat decesul victimei, care se produsese cu mai mult timp în urmă.

Citește și: Mesaje sfâșietoare în memoria artistei Anamaria Pop. Avea doi băieți, care acum au rămas singuri pe lume

Anamaria Pop ar fi trebuit să cânte seara trecută la un eveniment

Accidentul cutremurător în care Anamaria Pop și-a pierdut viața a avut loc cu câteva ore înainte ca ea să ajungă la un eveniment, unde trebuia să cânte. “Sincere condoleante familiei…😢😢In aceasta seara, trebuia sa cantam impreuna cu colega noastra draga Anamaria Pop, dar se pare ca Dumnezeu a avut alte planuri cu ea🙏🙏 Ai plecat mult prea repede, drum lin printre ingeri!🙏🙏”, a scris solistul Ionică Ardeleanu pe pagina lui oficială de Facebook.

Regretata artisă a absolvit școala de asistenți medicali și a fost și voluntar la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.

Citește și...