Anamaria Pop împlinise de curând 36 de ani. Ce frumoasă era cântăreața

Publicat: 19/08/2019 | 14:00

Anamaria Pop, cântăreața de muzică populară care a murit ieri într-un accident violent, împlinise de curând 36 de ani. Regretata artistă era foarte iubită în comunitatea ei, iar prin intermediul muzicii ajungea foarte ușor în sufletele oamenilor. Mamă a doi băieți, pe care i-a crescut singură după moartea soțului ei, solista era frumoasă.

Citește și: Fratele artistei Anamaria Pop răstoarnă tot ce se știa despre accident. Nu ar fi adormit la volan, ci…

Anamaria Pop împlinise de curând 36 de ani

Anamaria Pop era originară din Baia Mare, iar în urmă cu mai bine de o săptămână – dumincă, 11 august – ea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de persoanele dragi. A împlinit 36 de ani, iar Denis și Giorgio, fiii săi, au răsfățat-o cu urări emoționante și daruri de suflet. Cei doi sunt îngenuncheați de durere, pentru că doar mama le mai rămăsese, după ce în urmă cu 10 ani și-au pierdut tatăl. Regretata artistă de muzică populară se mândrea cu băieții săi și posta fotografii cu ei pe pagina sa de Facebook, unde le mărturisea iubirea pură pe care le-o poartă. Fiul cel mare al cântăreței are 19 ani și a devenit campion la skanderbeg anul acesta.

Citește și: Fiul cel mare al artistei Anamaria Pop, mesaj sfâșietor: “Ți-am luat bluza și mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul…”

Regretata artisă a absolvit școala de asistenți medicali și a fost și voluntar la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.

Citește și: Legătura înfiorătoare dintre Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop! Creatorul de modă și cântăreața au murit din același motiv

Anamaria Pop a murit într-un grav accident rutier

Duminică, 18 august, Anamaria Pop a pierdut controlul volanului la intrarea în localitatea maramureșeană Cicârlău dinspre Baia Mare. După ce a ajuns cu mașina în afara părții carosabile, s-a izbit de un copac, iar impactul i-a fost fatal. Medicii sosiți la fața locului au încercat să o resusciteze, însă, fără succes. Pasagerul din dreapta a fost rănit și a fost transportat la spital cu fracturi la un picior. Potrivit unor surse, solista ar fi adormit la volan, iar la fața locului nu s-ar fi găsit urme de frânare. Regretata artisă a absolvit școala de asistenți medicali și a fost și voluntar la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.

Citește și...