Fiul cel mare al artistei Anamaria Pop, mesaj sfâșietor: „Ți-am luat bluza și mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul…”

Publicat: 19/08/2019 | 12:49

Cunoscută solista de muzică populară Anamaria Pop și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier. Artista se afla la volan, duminică după-amiază, îndreptându-se spre Baia Sprie, unde trebuia să cânte la sărbătoarea orașului. Mesajele de condoleanțe care curg pe Facebook sunt sfâșietoare. Unul dintre ele a fost postat chiar de fiul cel mare al artistei. (VEZI ȘI: LEGĂTURA ÎNFIORĂTOARE DINTRE RĂZVAN CIOBANU ȘI ANAMARIA POP)

În zona localității Cicârlău, artista care abia împlinise 36 de ani a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil prin partea stângă a direcției de mers, izbindu-se violent de un copac. La fața locului a ajuns urgent un echipaj SMURD care a început manevrele de resuscitare, însă femeia nu a mai putut fi salvată. Un pasager care ocupa locul din dreapta a fost transportat la spital cu fracturi.

Anamaria Pop ar fi adormit la volan

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, la fața locului nu există urme de frânare, cel mai probabil, artista ar fi adormit la volan. „Primele informaţii au relevat că o femeie care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoarea auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

„La faţa locului s-a acţionat cu două echipaje, unul de descarcerare şi unul de stingere, precum şi cu un echipaj SMURD, Terapie Intensivă Mobilă”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.

„Aveam sentimentul că TU ești acasă”

Anamaria Pop abia împlinise în urmă cu două zile 36 de ani. Era văduvă de aproape 10 ani și mamă a doi copii, iar în timpul liber făcea voluntariat la Ambulanță.

Mesajele de condoleanțe care curg pe rețeaua de socializare Facebook sunt sfâșietoare. Unul dintre ele a fost postat chiar de fiul ei cel mare, de 19 ani, care semnează Giorgio Boka:

 „Mamă, am intrat astăzi în casă și încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele tale erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde ai promis să te duci, aveam sentimentul că TU ești acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frică, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza și mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am, îmbrățișat, ca de obicei și ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubește, iar după o oră să aud că ai avut accident”, scrie fiul artistei pe Facebook.

A sperat până în ultima clipă…

Mesajul continuă, la fel de tulburător.

„Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat «Cine sunteți dumneavoastră», la care i-am răspuns: «Sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rămas de valoare în mașină». A luat o gură de aer și mi-a spus «Condoleanțe». Eu credeam că vorbea în necunoștință de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanțe (nici pe ceilalți nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că ești în viață și că n-ai pățit nimic grav”, a adăugat băiatul cel mare al Anamariei Pop.

„Se pare că acest coșmar va dura o viață”

„Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieșit din ochi, credeam că-i un coșmar și încă mai sper să fie un coșmar, vreau să mă trezesc brusc plin de transpirație și să fug la tine în cameră să-ți spun cât de mult te iubesc și să te strâng în brațe tare, dar se pare că acest coșmar va dura o viață. Doar pe tine te-am mai avut eu și fratele meu, doar pe tine te-am avut!!! Dumnezeu să te ierte, dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc și iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă și de Denis.

Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibilă, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!

ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂȘTIA 19 ANI ȘI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LPSEASCĂ NIMIC!”, se încheie mesajul băiatului artistei.

 

Citește și...